Trabzon’da Vatan Partisi Rüzgarı

Arsin İlçe Binamızın açılışında Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Karanlık konuştu

Tarih:

Vatan Partisi Arsin ilçe binasının önceki gün yapılan açılışında üye katılım töreni düzenlendi. Parti’ye yeni üye olan 34 vatandaşın rozetlerini, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Karanlık, MKK üyesi İnci Güngör, İl Başkanı Osman Nuri Saral ve İlçe Başkanı Gönül Bülbül taktı.

 

Çok sayıda Arsinli vatandaşın ilgiyle izlediği töreninde, İl ve İlçe başkanlarının açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Hüseyin Karanlık, Vatan Partisi’ni anlattı. Karanlık’ın konuşmasından bir özet sunuyoruz:

 

 

‘HER KOŞULDA ÖRGÜTLÜ’


“1960’lı yıllardan beri Amerikan emperyalizmine karşı, NATO’ya karşı Türkiye’nin bağımsızlığı için, milli bağımsız bir sanayi kurulması için 60’larda yükselen mücadelenin önderlerinin temellerini attığı bir partidir Vatan Partisi.

 

“O günden beri aralıksız Türkiye’nin bütün meseleleriyle her türlü koşulda, içeride, dışarıda, normal zamanda örgütlü ve fikri faaliyetini ve milletiyle dayanışma tutumunu geliştirerek bugünlere gelmiştir.

 

“Vatan Partisi evet şuanda Meclis’te temsil edilmemektedir. O yüzde 10 barajları, hiçbir baraj, gürül gürül akan ırmağın önünde duramaz. İşte o günlere geldik.

 

“Vatan Partisi, Doğu Perinçek önderliğinde Türkiye’nin vatanseverleri, 100 yıllık emperyalist Ermeni Soykırımı yalanını tarihin çöp tenekesine atmıştır.”

‘AMERİKAN GLADYOSUYLA MÜCADELENİN PARTİSİ’


“FETÖ terör örgütü, Amerika’nın Türkiye Devleti’nin en hassas organları olan ordu, adliye, emniyet, ekonomi birimlerinde örgütlediği, dış güçlerin bir operasyon merkezidir. 12 Mart darbesi, 12 Eylül darbesi ve sonra 15-16 Temmuz’da yerlere serilen darbe teşebbüsü… Bütün bunların arkasında Amerikan gladyosu vardır. Bu gladyoya karşı mücadelede Vatan Partisi önderlik etmiştir. Abartısız bir övünç kaynağıdır bu. Silivri duvarını Vatan Partisi yıkmıştır. Darbe teşebbüsü de ezilmiş, arkasından PKK terörüne karşı çok önemli, art arda, başarılarla dolu bir mücadele başlamıştır. İçeride Diyarbakır’da hendeklerde başlamıştır, dışarıda Suriye’nin kuzeyinde Amerikan terör devleti koridorunu yararak devam eden bir başarılar zinciri. Bu başarıların başlangıcı, Silivri duvarlarının yıkılmasıdır, bunda da Vatan Partisi’nin imzası vardır. Bunun gibi Türkiye’nin bütün önemli meselelerinde, kritik dönemeç noktalarında Vatan Partisi’nin aklı, atikliği, cesareti, kadroları kritik roller oynamıştır. Bundan sonra daha büyük roller oynayacağız.”

ÖNCÜ GENÇLİK BAYİLERDE AYDINLIK BIRAKMADI


Vatan Partisi Öncü Gençlik, tüm Türkiye’de “Savaşan ordudan 104 emekliye uyarı” manşetiyle çıkan Aydınlık gazetesini sokak sokak dolaşarak halka ulaştırdı. Vatan Partili gençler, gazete satışlarıyla, Türk devletinin ve Türk ordusunun ABD emperyalizmine karşı verdiği savaşı anlattı ve ‘Türkiye’nin yanındayız’ mesajı verdi. Öncü Gençlik Denizli İl Başkanı Büşra Ezgi Duman, “Türkiye'nin milli egemenlik ve bağımsızlık mücadelesini verdiği bu çetin süreçte, ortaya atılan 104 emeklinin yazdığı bu bildiri Mavi Vatan'daki amansız mücadelemize yapılmış bozgunculuktur. Türkiye'yi her yerden kuşatan Amerika'ya hizmet eden bu bildiriyi Türk Gençliği olarak reddediyoruz. Vatan Partisi Türkiye gemisinin kaptanlığı, Öncü Gençlik ise Zağnos Kuşu görevini yürütmektedir” dedi.