TGB Genel Başkanı önce çağrı yaptı sonra imza verdi

TGB Genel Başkanı Cem Dikmen ve TGB Genel Başkan Yardımcısı Yadikar Özen, Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adaylığı için bir imza da bizden, dedi

Tarih:

Alo İmza Hattı:

0549 371 00 25

0541 307 77 72

0542 820 32 02

0549 438 20 01 (İstanbul)

TGB Genel Başkanı Cem Dikmen ve TGB Genel Başkan Yardımcısı Yadikar Özen, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adaylığı için bir imza da benden dedi.

 

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Genel Başkanı Cem Dikmen, dün konuk olduğu Ulusal Kanal programında gündemi ve Cumhurbaşkanı adaylıklarını değerlendirmişti. “Cumhurbaşkanı Adaylığı kesinleşen Sn.Muharrem İnce'yi ve Sn.Meral Akşener'i tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Demokrasinin gereği olarak herkesi Sn. Doğu Perinçek'e imza vermeye davet ediyoruz. Bu bir vatandaşlık görevidir.” cümlelerini kullanan Dikmen, Doğu Perinçek’e imza vereceğini açıklamış ve Türk milletine çağrıda bulunmuştu.


Bugün sabahın erken saatlerinde seçim kuruluna giden TGB Genel Başkanı Cem Dikmen ve Yadikar Özen, Doğu Perinçek’e Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verdi.

 

 

“PERİNÇEK’E İMZA VERİN DEMOKRASİNİN GEREĞİNİ YERİNE GETİRİN”


Cem Dikmen’in açıklamaları ise şöyle: “Cumhurbaşkanlığı gibi önemli bir siyasi görev, birkaç günlük seçim süresine sığdırılamaz. Vatandaşların Cumhurbaşkanları adayları için tercih süreçleri hukuksuz bir şekilde kısıtlanıyor. Türk milletine çağrı yapıyoruz; demokratik bir seçim için, hak edenlerin yarıştığı bir seçim için, halkın adaylarının yarıştığı bir seçim için, Ermeni soykırımı yalanını mahkûm eden PKK ve FETÖ’ye karşı kararlı mücadelesini yıllardır devam ettiren Doğu Perinçek için seçim kurullarınıza gidin ve imza verin."