Terörle mücadele gazisi Erten Acır'dan Perinçek'in adaylığına destek

Vatan Partisi Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Türk milleti engel tanımıyor

Tarih:

Alo İmza Hattı:

0549 371 00 25

0541 307 77 72

0542 820 32 02

0549 438 20 01 (İstanbul)

1/2
2/2

Vatan Partisi Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Türk milleti engel tanımıyor.


4 Mayıs’ta imza verme işleminin başlamasıyla birlikte seçim kurullarına genç, yaşlı, engelli on binlerce vatandaş akın etti. Emekli generallerin, sanatçıların, demokratik kitle örgütleri temsilcilerinin ardından Vatan Partisi lideri Perinçek’e bir destek de terörle mücadele gazilerinden geldi.

 

 

Mazeret Üretme Zamanı Değil


Terörle mücadele gazisi Erten Acır, ilçe seçim kuruluna giderek Doğu Perinçek’e imza verdiğini, attığı tweet ile böyle duyurdu: “Fiziki eksikliğimizden biz Gazilerin imza veremeyeceğimizi düşünenlere inat, 3 kat kucaklarda taşınsak da çıkıp imzalarımızı gurur içerinde #BugünPerinçekGünü diyerek attık.”

 

Acır, daha önce de “Mazeret üretme zamanı değil, Ülkemiz için Milletimiz için, Yüksek Seçim Kurullarına gidiyoruz. Kendini bu ülkeye ve millete adamış bir savaşçının "Doğu Perinçek’in" ülkenin geleceğine dair gördüklerini onlar hiç göremedi. Evet, belki de bizim sıramız henüz gelmemişti, ama şimdi sıra bizde. Biz hep birlikte yıkılmaz bir kaleyiz.” ifadeleri ile Perinçek’e desteğini açıklamış ve Türk milletini 4-9 Mayıs tarihleri arasında saat 20.00’ye kadar ilçe seçim kurullarına giderek imza vermeye davet etmişti.