Perinçek'ten Putin'e taziye mesajı

Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek, Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin'e hayatını kaybeden 63 Rus askeri için taziye mesajı gönderdi

Tarih:

Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek, Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin'e Donetsk Halk Cumhuriyeti'ndeki Makeevka yerleşim bölgesine ABD yapımı HIMARS füzeleriyle yapılan saldırıda hayatını kaybeden 63 Rus askeri için taziye mesajı gönderdi.

 

3 Ocak 2023

 

Ekselansları, Sayın Vladimir Putin,
Rusya Devlet Başkanı,

 

Donetsk Halk Cumhuriyeti’nin Makeyevka kentine ABD yapımı HIMARS füzeleriyle yapılan saldırıda hayatını kaybeden 63 Rus askerinin ailelerine ve kardeş Rus milletine yürekten başsağlığı diliyoruz.


ABD ve NATO, silah kullanarak Yükselen Asya Uygarlığının öncü ülkeleri Türkiye, Çin, Rusya ve İran’ı teslim almaya çalışmaktadır. Ukrayna’da yaşananlar, Rusya-Ukrayna arasındaki savaş değildir. Rusya ilk günden itibaren ABD ve NATO’nun silah kullanarak doğuya genişleme girişimlerine karşılık vermektedir. Bu açıdan Rusya’nın silah kullanması Karadeniz’e, bölgemize ve Asya’ya huzur ve barış getirecek yöntemdir.


En önemlisi Rusya’nın Ukrayna’da ABD destekli Nazi rejimine ve ordusuna yönelik operasyonları ve kazandığı başarılar Türkiye’ye Ukrayna ve Yunanistan’dan başlayarak yönelen tehditlerin de bertaraf edilmesini sağlamaktadır.


Kurtuluş Savaşı’nda Lenin liderliğindeki Sovyet Rusya en stratejik müttefikimiz ve kader ortağımızdı. Bugün de yeni uygarlığın inşasında ve bölgesel huzurun tesisinde Rusya stratejik müttefikimiz ve kader ortağımızdır. Türk milleti ve Vatan Partisi olarak Rusya’nın her zaman yanındayız.


En içten saygı ve selamlarımla,

 

 

Dr. Doğu Perinçek

Vatan Partisi Genel Başkanı