Perinçek 100 bini tamamlayacak

CHP PM Üyesi Hakkı Süha Okay, ‘Partililerimiz Sayın Perinçek’in demokratik yarışa katılımına katkı versinler’ dedi

Tarih:

Alo İmza Hattı:

0549 371 00 25

0541 307 77 72

0542 820 32 02

0549 438 20 01 (İstanbul)

CHP Parti Meclis Üyesi Hakkı Süha Okay, seçmenlere Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’e imza vermeleri için çağrıda bulundu. Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu’nun 100 bin imzayı tamamladığını hatırlatan Okay, “Şimdi sıra Sayın Perinçek’e gelmiştir. Perinçek bu sayıyı yarın (bugün) tamamlayacaktır” dedi.

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 100 bin imzayı tamamladı. Şimdi Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in de 100 bin imzayı tamamlaması için kollar sıvandı. Siyasi parti liderleri, milletvekilleri, aydınlar, sanatçılar ve demokratik kitle örgütü temsilcileri, ‘Perinçek’e imza verin’ çağrısında bulunuyor.

 

CHP Parti Meclis Üyesi Hakkı Süha Okay, Ulusal Kanal’da yayınlanan ve usta gazeteci Baki Özilhan’ın sunduğu Sansürsüz Sohbet programında konuştu. Okay, 24 Haziran’da yapılacak seçimlere ilişkin soruları yanıtladı.

 

 

‘BEDEL ÖDEYEREK SİYASET YAPAN İSİM’

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 100 bin imza toplaması gereken adaylara destek çağrısını hatırlatarak konuşmasına başlayan Okay şunları ifade etti:

 

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ve partimizdeki yöneticilerin çağrılarına katılıyorum. Sayın Meral Akşener 100 bin imzayı tamamladı. Temel Karamollaoğlu da bugün (dün) tamamlar. Şimdi sıra Sayın Perinçek’e gelmiştir. 9 Mayıs’a kadar süre var. Sayın Doğu Perinçek de bu sayısı yarın (bugün) tamamlayacaktır. Sayın Perinçek, yıllardır bu ülkede bedel ödeyerek siyaset yapan ve bu süreçte kararlılıkla mücadele yürüten bir isim. Perinçek’in bu yarışa girmesi doğaldır. Bundan sonraki süreçte partili arkadaşlarımız o sorumluluk bilinciyle Sayın Perinçek’in demokratik yarışa katılımına katkı versinler. Bu bizim samimi inancımız.”