Parti heyetimizden depremden etkilenen köylere ziyaret

Merkez Yürütme Kurulu Üyemiz ve Kardeşlik Bürosu Başkanımız Arif Doğan başkanlığındaki heyetimiz deprem bölgesini ziyaret etti

Tarih:

1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10

Parti heyetimiz depremden en çok etkilenen köyleri ziyaret etti.

 

Malatya'daki Bölükkaya köyü depremden en çok etkilenen yerleşim birimlerinden. Bu köy "Alevi köylerine yardım gönderilmiyor" iddiasıyla gündeme geldi. Parti heyetimiz gerçeği yerinde araştırdı.

 

Bölükkaya köyü Gündeğer Mahalle Muhtarı Selahattin Yıldırım, yardım çadırının önünde Ulusal Kanal'a konuştu. "Bölgede hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını" açıkladı.

 

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mehmet Yakup da provokasyonlara yanıt verdi.

 

Malatya'nın Pötürge ilçesine 50 kilometre uzaklıktaki köye 4 TIR yardım malzemesi gönderildiği öğrenildi.

 

Vatan Partisi heyeti de destek için oradaydı. Depremzedeler ziyaret edildi. Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Kardeşlik Bürosu Başkanı Arif Doğan başkanlığındaki heyet bölgeyi gezdi.

 

"Kürtlere yardım yapılmıyor" provokasyonlarına en net yanıt ise vatandaşlardan geldi. Mesaj; "Türk ve Kürt biriz, kimse bizi bölemez" oldu.

 

Parti heyetimiz Malatya Pütürge ve Doğanyol da depremde hasar gören köylerde dolaşıyor vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletti.

 

Heyetimiz Malatya Pütürge ve Doğanyol'da depremde hasar gören köylerde dolaştı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletti. Bölükkaya köyünde muhtarlarımızla bir araya gelen heyetimiz burada bölücü terör örgütü yandaşlarının provakatif sosyal medya paylaşımlarından dolayı yardım gelmiyor, her taraf yıkık, gibi yaygara koparan davranışlarından dolayı muhtarlarımız yalanlama geldi. Yardımlar geldi yardımlarımızı dağıttık böyle bir ayrımcılık yok, diyerek heyetimize bilgilendirme yaptı.