Özgür Bursalı: Türkiye'nin köklü çözümüne üreticilerimiz ile ulaşacağız

Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen Üretim Devrim Kurultaylarında üreticilerle buluşarak sorunlara çözüm üretmeye devam ediyoruz

Tarih:

Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu, “Yüzlerce Üretim Devrimi Kurultayı” kararı almış ve kararın ardından çalışmalara başlamıştı. Ülke genelinde 92 Üretim Devrim Kurultayı düzenleyen Vatan Partisi hız kesmeden kurultaylara devam ediyor.

 

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Üretim Devrim Kurultayı kapsamında 5-9 Aralık tarihlerinde; Elbistan, Adana ve Mersin’de olacak. Bursalı, bölge halkının ve üreticinin sorunlarını dinleyecek ve Vatan Partisi’nin çözümlerini anlatacak. 

 

Ülke genelinde gidilmeyecek bölge bırakmayacaklarını ifade eden Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, “Vatan Partisi kadroları Türkiye’nin dört bir yanında üreticilerimizle, halkımızla buluşuyor. Kurultaylarımızda üreticinin sorunlarına hep birlikte çözüm üretiyoruz. Türkiye genelinde 92 başarılı kurultay gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız kurultaylarda, bu sistem ile devam edilemeyeceğini üreticilerimiz vurguluyor. Biz de Vatan Partisi olarak, sorunların ancak bir Üretim Devrimi Programı ile çözülebileceğini, bu programın da Vatan Partisi önderliğinde hayata geçirilebileceğini anlatıyoruz. Kurultaylarımızda üreticilerimizden ve sanayicilerimizden de çok şey öğreniyoruz, Türkiye’nin önündeki programı beraber geliştiriyoruz. Vatan Partisi’ne her kesimden yoğun bir ilginin olduğunu görüyoruz ve milletimizden yetki istiyoruz. Üreticilerin Milli Hükümeti’ni kuracağız ve Türkiye’nin sorunlarına köklü çözümleri getireceğiz.” dedi.