Özgür Bursalı: Heykel mevzisindeki sahte Atatürkçüler

Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı, Samsun’da Atatürk Anıtı’na yönelik provokasyon ile ilgili açıklama yaptı

Tarih:

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Samsun’da Atatürk Anıtı’na yönelik provokasyon ile ilgili açıklama yaptı. Bursalı, konuyu manşetlerine taşıyan Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerini eleştirdi.

 

 

BU MİLLETİ ALDATAMAZSINIZ

 

Bursalı, Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerinin bugünkü manşetlerini hedef alarak, “HDP/PKK'yla kol kola gir, FETÖ'yü hapislerden kurtarma planı yap, Etnik-mezhepsel bölünme programına bağlan, LGBT'ye özgürlük iste, Sonra "Kırmızı Çizgimiz Atatürk" diye manşet at! Bu Milleti aldatamazsınız.” dedi.

 

 

ATATÜRK HATIRA DEĞİL KLAVUZDUR

 

Vatan Partisi Genel Sekreteri şöyle devam etti: "Heykel mevzisinde" kılıç sallayarak Atatürkçü olunmaz. Atatürk heykelde bir hatıra değil, bugünün eylem kılavuzudur. HDP/PKK'ya karşı mücadelede, 15 Temmuz'da FETÖ'ye karşı siperde, Mavi Vatan'da, Üretim Devrimi mevzisinde, Rusya-Çin-İran-Suriye ve Asya dostluğundadır.”

 

 

ATATÜRK’E SAVAŞ AÇANLAR: CHP-İYİ PARTİ-HDP

 

Provokatörlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını vurgulayan Bursalı, asıl Atatürk’e savaş açanların CHP, İyi Parti ve HDP olduğunu söyleyerek, “Birkaç provokatör Atatürk'e zarar veremez. Bu topraklarda Mustafa Kemaller yenilmez. Asıl Atatürk'e savaş açanlar, Atatürk heykelinin karşısına Seyit Rıza heykeli diken, "Türk Milletini" anayasadan çıkarmaya kalkan, Biden senaryolarına bağlanan CHP-İYİP-HDP'dir.” ifadelerini kullandı.