"Ormanda çakallar varsa aslanlar da var"

Deniz İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu'ndan vatandaşlara Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adaylığı için imza çağrısı

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim KASAPOĞLU Genel Başkanımız Dr. Doğu PERİNÇEK’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için seçmenleri ilçe seçim kurullarına taşımaya hazır olduklarını söyledi.


İl Başkanı KASAPOĞLU yaptığı açıklamada, partimiz hazır ancak vatandaş bizden de hazır. Herkes hukuksuzluğa ve engellemelere karşı bize imza vermeye devam etmektedirler. Onlara teşekkür ediyorum. Hiçbir engelleme, hiçbir baskı, hiç bir ayak oyunu milletin göstereceği adayı engelleyemeyecek. Biz Vatan Partisi olarak engelleri aşan partiyiz. Zorlukları aşan partiyiz. Yüz binleri Silivri yollarına götüren partiyiz. Seçim kurullarına mı götüremeyeceğiz. Bunlar akılını yitirmiş, yolunu şaşırmış, kayaya çarptılar. Vatan partisi Türkiye’nin kayasıdır. Türk milleti kayadır. Ey gafiller orman kanunu uyguluyorsunuz. Ormanda yılanlar var, çıyanlar var, çakallar var ama unutmayın ey gafiller ormanda aslanlar da var.


Bütün milletime çağrı yapıyorum. Değerli yurttaşlar, gerici partiler, Amerikancı partiler, bölücü partiler hepsi aday gösteriyor millet kendisi aday gösteremeyecek öyle mi? Göreceksiniz bu millet sizin her türlü engellemenize rağmen adayını gösterecek. Hepinizi 4-9 Mayıs tarihleri arasında ilçe seçim kurullarına gelerek milletin adayı, milli adayımız Dr. Doğu PERİNÇEK’e imza vermeye davet ediyorum. Hepinize bu bayram kutlu olsun diyorum.