Öncüler İzmir'den Fransa'yı uyardı: ERMENİ SOYKIRIMI YALANINI YASAYLA YAŞATAMAZSINIZ!

“Ermeni Belgeleriyle Ermeni Soykırımı Yalanı Büyük Proje 2006” İzmir Yürütme Kurulu Başkanı Av. Erdoğan Özer 11 Ekim 2006, Çarşamba (Bugün) Fransa’nın İzmir Konsolosluğu önünde bir basın açıklaması yaptı. Özer, şunları söyledi.
Değerli Basın Çalışanl...

Tarih:

“Ermeni Belgeleriyle Ermeni Soykırımı Yalanı Büyük Proje 2006” İzmir Yürütme Kurulu Başkanı Av. Erdoğan Özer 11 Ekim 2006, Çarşamba (Bugün) Fransa’nın İzmir Konsolosluğu önünde bir basın açıklaması yaptı. Özer, şunları söyledi.
Değerli Basın Çalışanları Değerli İzmirliler;

Fransa Milli Meclisi, 12 Ekim 2006 tarihinde yani yarın bir yasa önergesini görüşecek. Söz konusu önerge yasalaşırsa, Ermeni soykırımı yapılmadığını söylemek suç, yaptırımı da hapis ve para cezası olacakmış.

Fransa Milli Meclisini İzmir’den uyarıyoruz.
Fransa Dur!
Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır.
Engizisyon yasasını kabul etme.
Büyük Fransız Devriminin değerlerini kirletme.
Hapishanelerini hazırla Fransa.
Amerikan emperyalizminin Büyük Ortadoğu Projesine alet olma.
Amerikan emperyalizminin bozgununu paylaşırsınız.
Yasa destekli yalan yine yalandır.
Fransa, suçunu büyütüyorsun.
Fransa Dur!
Kaynak Yayınlarınca basılmış kitaplardaki; Ermeni devlet adamları ve bilimcileri;
“Türk makamlarınca karar alınarak gerçekleştirilmiş bir Ermeni soykırımı yoktur”,
“Olay, devletlerarasında savaştır, halk içinde ise Müslüman ve Ermeniler arasında Birinci Dünya Savaşı koşullarında boğazlaşmalar yaşanmıştır”,
“Savaşın ve boğazlaşmanın sorumlusu Çarlık Rusya’sı, İngiltere ve FRANSA’dır. Osmanlı Devletini paylaşmak isteyen emperyalist büyük devletler Ermenileri kışkırtmışlar ve şiddete sevk etmişlerdir. Osmanlı Devleti ve Türkiye vatan savunması yapmıştır” diyerek siz emperyalistlerin yalanlarını yüzünüze çarpmaktadırlar.

Fransa Dur!
Biz Türk Milleti olarak emperyalist işgale ve saldırıya karşı Kurtuluş Savaşı verdik, vatan savunması yaptık. Ermeni soykırımı yalanı adi bir iftiradır, emperyalist bir yalandır.
Birinci Dünya Savaşında, Ermenilere Fransız askeri üniforması giydirip, kirli emperyalist emelleriniz için üzerimize süren sensin.
Fransa ellerine bak, Türklerin, Cezayirlilerin, Afrikalıların, Vietnamlıların ve daha birçok mazlumun kanını göreceksin.
“Ermeni Soykırımı” yalanlarıyla Türkiye’yi suçlama ve doğru söylemeyi yasaklama çabalarının ABD kaynaklı olduğunu biliyoruz. Amerikan emperyalizmi Büyük Ortadoğu Projesi ile 24 ülkenin sınırlarını ve rejimlerini değiştirmek, ulus devletleri yıkmak ve ülkeleri parçalamak istediği için bu yalan onlara lazımdır.
Ne yazık ki Fransa, Amerikan emperyalizminin planları içinde kendisine verilen rolü sorgulamadan, yer yer ABD’den daha hızlı biçimde davranmaktadır. Bu yasa Fransa’ya onur getirmez.
Türkiye’nin vatanseverleri ve Türk Milletinin öncüleri olarak bugünkü açıklamamızla, Fransız Milli Meclisini, Türkiye’ye karşı hasmane tavır almamaları konusunda uyarıyoruz.
Ermeni soykırımı yalanını koruyacağına inandığınız bu yasa kabul edilirse, Fransız mallarını boykot edeceğiz.
Boykotun sonuçlarına katlanacaksınız.
Türkiye’nin milli hükümetlerinin uygulayacağı bağımsızlıkçı politikalarla YALAN KORUYUCU YASALARI tek tek kaldıracaksınız.

ERMENİ SOYKIRIMI YALANINI YASAYLA YAŞATAMAZSINIZ!
ENGİZİSYON YASASINI KABUL ETMEYİN!
KAHROLSUN ABD-AB EMPERYALİZMİ!

Em. Hv. Pilot Korgeneral Yaşar Müjdeci -Büyük Proje 2006 Türkiye Danışma Kurulu üyesi
Av. Erdoğan Özer- Büyük Proje 2006 İzmir Yürütme Kurulu Başkanı

Eyleme Katılan Kurumlar:
- ADD İzmir Şubeleri,
- İzmir Barosu,
- İşçi Partisi,
- İzmir Tabip Odası,
- Demokratik Sol Parti,
- CUMOK İzmir,
- TESUD İl Temsilciliği,
- TEMAD İl Temsilciliği,
- Cumhuriyet Kadınları Derneği İzmir Şubesi