Muş, Perinçek'i karşılamaya hazırlanıyor

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Muş halkıyla buluşuyor.

Tarih:

Muş İl Örgütümüz henüz 1,5 ay önce kuruldu, 6 Nisan’da ilk mitingini yapmaya hazırlanıyor. İl Başkanımız Yıldırım Suluvan, Muş halkının ve partisinin 6 Nisan günü saat 13.00’da Muş Belediye Meydanı’nda yapılacak olan mitinge hazır olduklarını söyledi. Suluvan, “Muş halkı Genel Başkanımızı iyi biliyor, ama Muş halkının daha yakından tanıması için kendisini Muş’a davet ettik. Hemşerilerimiz bu sayede partimizi daha yakından tanıyacak. İkincisi ise 16 Nisan referandumunda halkımızın doğru bir tercih yapabilmesi için bu konuda partimizin görüşlerini halkımıza birinci ağızdan aktaralım dedik. Bu nedenlerle miting yapma gereği duyduk. Sizin aracılığınız ile de Muş halkını ve bölge halkını 6 Nisan’da mitingimize davet ediyoruz” diye konuştu.

 

 

KARDEŞLİK MESAJI VERİLECEK

 

Miting çalışmaları için Muş’ta bulunan Genel Başkan Yardımcımız ve Örgütlenme Bürosu Başkanımız Mehmet Bedri Gültekin de, “Vatan Partisi olarak bu bölücülüğe karşı Türk ve Kürdün, Alevi ve Sunni’nin birlik ve kardeşlik mesajını Muş’tan vermenin çok önemli olduğunu düşündük ve bu mitingi yapmaya karar verdik” açıklamasını yaptı.

 

Gültekin ve Suluvan, miting hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığını dile getirdi ve “Bildirilerimiz ve pankartlarımız şehrin önemli yerlerine asılmaya başlandı” dedi.