Muğla, 'Hayır' kampanyasını başlattı

Muğla İl Başkanlığımız, Genel Sekreterimiz Osman Yılmaz'ın katılımıyla düzenlediği basın açıklamasının ardından 'hayır' kampanyasını başlattı.

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Genel Sekreterimiz Osman Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirilen Muğla İl Danışma Toplantısı, basın açıklaması ile başladı. Toplantıya yüzü aşkın Parti üyemiz ve vatansever halk katıldı.

 

Osman Yılmaz açıklamasında, "Bütün uyarılarımıza rağmen milletvekilleri meclisi yetkisiz bırakan, iç cepheyi bölen anayasa teklifini kabul etti. Nisan ayının ilk yarısı anayasa değişikliği oylaması yapılacak. Topluma dönük mücadele edeceğiz. Hedefimiz gösteri yapmak değil.Hedef kitlemiz AKP ve MHP seçmeni. Bu seçmen kitlesinin içerisindeki "hayır" oylarını kazanacağız. Bizim mevzimiz güçlü hükümet, geçim, birlik, huzur mevkisi. Yeni anayasa tasarısı bu konulara çözüm getiremeyeceği için "hayır" diyoruz. Vatan Partisi'nin farkı,Halk Oylamasında başarıya ulaşmanın stratejisini ve siyasetlerini üretmesidir. Yürüteceğimiz bu mücadelede birleştireceğiz. Hayır için mücadele eden güçlerle doğru strateji ve doğru siyasetle birleşeceğiz. Doğru mevzilenme devamında başarıyı getirecektir. Halk oylamasında kazanmamız gereken kuvvet, MHP ve AKP tabanındaki vatanseverlik duyarlılığı yüksek olan seçmendir. Bu süreçte vatanseverlik rüzgarını arkasına alan, halk oylamasını kazanacaktır. Önemli bir husus ise" diktatörlük geliyor" diye milletimizi doğru mevzisinden alıp aslında olmayan yerlere çeken sloganlardır. Bu sloganlar başarıyı getirmekten de öte başarısızlığa sürükler. Oyunu "Evet" olarak kullanacaklara düşman gözüyle bakmaktan vazgeçmeliyiz."Düşman ile "hata yapan" arasındaki farkı iyice kavramalıyız. Bu anayasa ile Türkiye'yi bölüyorsunuz. Amerika bu hükümeti devirmeyi hedefine koydu. Hükümette tuzağa doğru çekiliyor. Biz uyarı yapıyoruz. İç cepheyi bölen bu süreci desteklemiyoruz. Türkiye bölünmeyecek. Refarandum umutlu bir süreç. Hayırda birleşiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Basın açıklamasının ardından sözü alan Muğla İl Başkanımız Günal Dal, İl Danışmanlığı toplantısında Muğla'da yürütülecek mücadele çizgisinin belirleneceğinin vurgusunu yaptı. "Vatan savaşı zaferi için hayır diyoruz. Evet derseniz Türkiye Büyük bir sıkıntıya girer. Bunu Türkiye'ye doğru bir üslup ile anlatmalıyız. "Birlik ve huzur için Cumhurbaşkanlığı sisteme "hayır" kampanyasını Muğla'da tüm hızıyla başlatıyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.