Muğla'da Kurultay Coşkusu

Muğla Ahmet Tamer Taşkıran 10. Olağan İl Kurultayımız yapıldı.

Tarih:

Muğla Ahmet Tamer Taşkıran 10. Olağan İl Kurultayı, 12 Haziran 2016

1/3
2/3
3/3

Muğla Ahmet Tamer Taşkıran 10. Olağan İl Kurultayımız, Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in katılımıyla Muğla Menteşe Belediyesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yapıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu kurultayda, açılış konuşmasını Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek yaptı. Türkiye’nin büyük kararın eşiğinde olduğunu vurgulayan Perinçek, tüm yurtseverleri Vatan Partisi’ne üye olmaya davet etti.


ORDU VURDUKÇA MİLLET BİRLEŞİYOR


Konuşmasında özetle son 2 yılı değerlendiren Perinçek, Vatan Partisi programının Türkiye’nin gündeminde olduğunu söyledi.


Türkiye’nin mecburiyetleri olduğuna dikkat çeken Vatan Partisi lideri, “Millet olma sürecinde yeni bir aşama yaşıyoruz. Türk Ordusu vurdukça Millet birleşiyor. Vatan Partisi’nin tespit ettiği hakikat, Türkiye’nin kaderinin belirlendiği duruma gelmiştir. TSK, PKK’ya silah ile silah bıraktırmaktadır. Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz” ifadelerini kullandı.


MUĞLA TÜRKİYE’DE ÖNCÜ MODEL OLACAK


Doğu Perinçek konuşmasının devamında Vatan Partililere şöyle seslendi:

 

“Sizlerin omuzlarında görevler bulunmaktadır. Derhal planlar yapacağız. Köy köy, mahalle mahalle çalışma yapacağız. Vatan Partisi’nin olmadığı bir yer bırakmayacağız. Çünkü Türkiye’nin önündeki önemli görev, Vatan Partisi’nin ışığı ile Millete verdiği güven ve iyimserlikle başarılacaktır. Önümüzde umutlu bir dönem var. Vatan Partisi’nin çok hızlı büyüyeceği bir döneme giriyoruz. Parti, dönemin ihtiyaçlarına cevap veren kahramanların partisidir. Kahraman kavramının altını çiziyorum. Tarihin belirli dönemlerinde kahramanlar öne çıkar. Sizleri kahraman olmaya davet ediyorum, sizlere güveniyorum. Şimdi kahraman olma, görev yapma zamanıdır. Bütün kahramanlar görev başına! Vatan Partisi tarihi rolünü yapacak ve halkına koşacak.”

 

‘PARTİ BİRİKİMİ İLE YAPTIK’

 

Muğla Öncü Gençlik İl Başkanı Beyhan Korkman’ın kurultay başladığında yaptığı konuşma uzun süre alkışlandı. “Üniversitede iktidar bizleriz” diyerek sözlerine başlayan Korkman, “Formasyon eylemi yapıp formasyon hakkımızı aldık, zam eylemi yapıp otobüs zamlarını kaldırttık. 19 Mayıs’ta yapacağımız eylemimiz için sınavlarımızı iptal ettirdik. Bu da üniversitede iktidar olduğumuzun göstergesidir. Bunların tamamını partimizin birikimi ve tecrübesi sayesinde yaptık” ifadelerini kullandı.