"Milli Hükümette Üretici İktidar Olacak"

Denizli Milletvekili Adaylarımız Mustafa Güleç ve Cüneyt Doğan Kınıklı Yunus Emre ve Yenişehir pazarlarını ziyaret etti.

Tarih:

Denizli’de ilk seçim büromuzun açılışının ardından çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Milletvekili Adaylarımız Mustafa Güleç ve Cüneyt Doğan partililerle birlikte Kınıklı Yunus Emre ve Yenişehir pazarlarını ziyaret etti.

 

Ekonominin geldiği durumdan yakınan ve meclisteki partilerin buna çözüm getiremediğini dile getiren pazar esnafına Milletvekili Adaylarımız çözümlerini anlattı. Milletvekili Adayımız Mustafa Güleç, Bizim politikamızın temelinde insan var, emeğimiz ve vatanımız var, Vatan Partisi’nin meclise girmesi üreticinin, işçinin, alın teri dökenin meclise girmesi demektir” sözleriyle seçmenden oy istedi.

 

PAZARLARA BEREKET, ÇARŞILARA ZENGİNLİK

Diğer partilerin ekonomi vaatlerini de değerlendiren Güleç; “AKP iktidarında giderek büyüyen borç batağı ülkemizi sıcak para dilenir hale getirdi. Dışa bağımlı, üretimden kopuk ekonomik çıkmaza ise somut çözümü olan hiçbir parti yok. Faize, ranta, saraylara, dolar ve borsa vurgununa giden kaynakları üretime çevirmeden söylenen vaatler kandırmacadan başka bir şey değildir.

 

 

Biz ülkemizin kaynaklarını üretim için seferber edeceğiz. Tarıma ve sanayiye destek sağlayacağız. Sanayi ve tarım üreticimizi gümrüklerle koruyacağız. Ülkemizde üretebildiğimiz malları dışarıdan almayacağız, yerli üretimi geliştireceğiz. Üreten, bağımsız Türkiye’de pazarlara bereket, çarşılara zenginlik gelecek” dedi.

 

ÖNCE VATAN

 

Vatan Partisi’ni ilgiyle karşılayan Pazar esnafı ekonominin yanı sıra ülke bütünlüğünden duyduğu kaygıyı dile getirdi, PKK’ya ve onu çözüm süreciyle besleyip büyüten AKP’ye tepki gösterdi. Bir esnafın; “Vatanımız olmazsa hiçbir şeyimiz olmaz. Yürüttüğünüz mücadelede yanınızdayız, önce vatan” sözleri dikkat çekti.

Denizli Seçim Çalışması (8 Ekim 2015, Perşembe)

1/3
2/3
3/3