Millî Hükümet Programımız Ulusal Kanal'da tartışılıyor

1. Bölüm | Millî Savunma ve Terörle Mücadele

Tarih:

Araştırma-Geliştirme Merkezimiz (ARGEM) ve Ulusal Kanal işbirliğiyle Millî Hükümet Programı oluşturmak amacıyla bir dizi çalıştay yapılacak. Çalıştaylar iki ay boyunca her hafta cumartesi günü saat 21.00'da Ulusal Kanal'da canlı yayınlanacak. Farklı başlıklarla düzenlenecek sekiz ayrı çalıştaya, konunun uzmanı katılımcılar katılacak. Çalıştayların ilki bu akşam "Milli Savunma ve Terörle Mücadele" başlığını taşıyacak.


Bugünkü çalıştaya katılacak isimler şöyle: "Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu, emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, emekli Tuğamiral İlker Güven, emekli Albay Hasan Atilla Uğur, emekli Albay- eğitimci Emin Algün, emekli Deniz Yarbay Hakan Ekiz, emekli Deniz Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım, eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan, 68 Gençlik Hareketi Önderlerinden Arslan Kılıç, makine mühendisi Sabri Çiğdem, gemi mühendisi Ferhat Acuner, savunma kaynakları yönetimi uzmanı Muzaffer Ünsaldı."


Çalıştayı Ulusal Kanal sunucusu Can Karadut ve emekli Tabip Albay Doç. Dr. Ece Boylu yönetecek. Çalıştaya ilişkin bilgi veren ARGEM İstanbul Şube Başkanı Ferit İlsever, Türkiye'nin bir Milli Hükümete ihtiyacı olduğunu belirterek şunları söyledi:

 

"ABD emperyalizmi ile savaş halindeyiz. Bu hükümet ile gitmez. Bu duruma uygun bir Milli Seferberlik Hükümeti gerekiyor. Bu hükümet modelinin programını milletimiz ve milletimizin öncülerinin katılı- mıyla bir tartışma zemininde hazırlıyoruz."