Mehmet Yuva'dan Perinçek için imza çağrısı

Prof. Dr. Mehmet Yuva’dan bütün Hataylı ve Türkiyeli vatandaşlara bir çağrı yapıldı

Tarih:

Prof. Dr. Mehmet Yuva’dan bütün Hataylı ve Türkiyeli vatandaşlara bir çağrı yapıldı.


Türkiye-Suriye Dostluk Komitesi Başkanı Mehmet Yuva, bir çağrı yaparak, Vatan Partisi lideri Dr. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı adaylığının engellenmemesi için vatandaşların seçim kurullarına giderek, Perinçek’e destek vermelerini istedi.


Yuva, özellikle Perinçek’in mazlum Suriye halkının emperyalizme karşı direnişini canla, başla desteklediğini, Siyasi Parti liderlerinden Perinçek’in, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ziyaretinin önemli olduğunu belirtti.


Yuva’nın diğer dikkat çektiği ise Rusya, Suriye, Irak ve İran birlikteliğinin pekişmesi için Perinçek’e desteğini önemine dikkat çekti.


Prof Dr. Mehmet Yuva, İskenderun İlçe Seçim Kuruluna giderek, Perinçek, Cumhurbaşkanı adayı olması için dilekçesini vererek, adaylığını destekledi.


Prof. Dr. Mehmet Yuva’nın, Desteğine Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, teşekkür etti. Yıldırım, bütün aydınların, Suriye dostlarının ve teröre karşı mücadele eden herkesin Perinçek adaylığının desteklemeye çağırdı.


Yuva’nın açıklaması:


İmza verdiniz mi sevgili dostum...bir imzada sen ver...Bağlı olduğun oy kullandığın il ve ilçe seçim kurulları hafta sonu da acık. Beş dakikanızı hakkaniyet ve adalet için kullanın. Barajlarla, 100 bin imzayla veya parayla pranga vurulmak istenen hakkınıza sahip çıkınız. Oy verir veya vermezsiniz. Görüşlerine katılır veya münasip görmezsiniz. 5 temel çözüm ile çıkış yolunu gösteren Doğu Perinçek beyin aday olabilme hakkı engellenmesin... yarışmaya heyecan, renk ve umut katsın...Rusya, Suriye, Irak, İran ve Rusya ile bağımız kopmasın daha çok pekişsin.