Kürecik ve İncirlik Üsleri TSK kontrolüne alınsın

Yurdun dört bir yanında imza kampanyası başlattık

Tarih:

ABD ve İsrail tehditlerinin yoğunlaştığı, saldırganlıklarının yükseldiği koşullarda, Vatan Partisi’nin 28 Nisan 2021 tarihinde İncirlik Üssü’nde ve 20 Mayıs 2021 tarihinde Kürecik Radar Üssü’nde yapmış olduğu basın açıklamaları hem Türk basınında hem de dünya basınında geniş yer bulmuş ve kamuoyunun dikkatini çekmişti.

 

Vatan Partisi üyeleri, Türkiye’nin dört bir yanında açılan imza masaları ile kampanyaya hız kesmeden devam ediyor. “İncirlik ve Kürecik Üslerinin TSK’nın tam kontrolüne alınması ve bu noktalarda ABD varlığına son verilmesi” talebi ile açılan imza masalarına halkın ilgisi yoğun.

 

Vatan Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez, “Başlatmış olduğumuz imza kampanyasına halkımızın ilgisi çok yoğun. İmza masamıza gelen vatandaşlarımız ile üslerin kapanmasının Türkiye’nin yararına olacağını konuşuyoruz. ABD ve İsrail, ülkemizi ve Batı Asya’yı kuşatmaya çalışırken Mehmetçiğimiz, polisimiz siperde terörle mücadele ederken, Filsitin’de kardeşlerimiz bağımsızlık savaşı verirken topraklarımızda İncirlik ve Kürecik üslerinin olmasını kabul etmiyoruz.” dedi.

Vatan Partisi Zonguldak İl Başkanı ise, “İmza kampanyamız çok iyi gidiyor. Halkımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıyayız. Herkesin ortak talebi Kürecik ve İncirlik’in TSK’nın tam kontrolüne alınması. Halkımızın da desteği ile bunu başaracağız.” ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Muğla İl Sekreteri Uğur Kaçar, “Vatan Partisi olarak; bu mücadeleyi zafere ulaştırmak için masalarımızı açtık ve çağrımızı yapıyoruz: Batı Asya devletlerini birleştirelim, Kürecik ve İncirlik eşkıya yataklarını TSK’nın tam denetimine alalım.” dedi.

 

Vatan Partisi’nin başlatmış olduğu kampanya Haziran ayında da devam edecek.