Konya Belediye Başkan adaylarımız tanıtıldı

Konya İl Başkanlığımız, İl Merkezimizde düzenlenen törenle Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısını gerçekleştirdi

Tarih:

1/2
2/2

Vatan Partisi Konya, 3 Mart Pazar günü Vatan Partisi Konya İl Başkanlığı’nda Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda açılış konuşmasını Vatan Partisi Konya İl Başkanı Kazım Koçer yaptı. 


Koçer “1980’den bu yana iktidar koltuklarına oturanlar, Amerika’nın dayattığı programı uyguladılar. Üreticiyi “ülkenin sırtında kambur” diye suçladılar. Üretimi yıkıma uğrattılar. Ülkeyi borca batırdılar. Üretici kambur değil, memleketin efendisidir! Sıcak para komisyoncularının, faizcilerin, dolar ve borsa vurguncularının, tarikat rantçılarının saltanatına son vereceğiz! Bunun için yerel seçimler Altın Fırsattır. Yaşadığımız zorlukları fırsata çevireceğiz. Mafya-Tarikat sisteminin kör çıkmazından çözümle çıkacağız. Dün olanlar, yarın olmayacak. Birleşen ve Üreten Türkiye gündemdedir. Türkiye’yi çıkmaza sokanlara bu millet yeter diyor! Türkiye’miz, büyük kararın eşiğindedir. Büyük karar, birleşen ve üreten Türkiye’yi kurma kararıdır. Büyük karara belediyelerden başlayalım, başlayacağız. Vatan Partisi, bilgisi ve birikimiyle, yedi ateşten geçmiş tecrübeli ve namuslu kadrolarıyla, uluslararası alandaki saygınlığıyla ve gençliğiyle göreve hazırdır.” Şeklinde konuştu. 


Kazım Koçer’in ardından konuşan Vatan Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Seyranlıoğlu ise konuşmasına “Cumhur ittifakı, Cumhura karşı! Millet ittifakı, Milleti bölüyor! AK Parti ve CHP, çatal çıkmazdır. İkisi de çıkmaz! AK Parti seçenek değil, borç batağı! CHP- İyi Parti seçenek değil, HDP/PKK ile ittifakın sonu karanlık! Bu durumda Türkiye’nin önünde tek seçenek var: Rant değil Üretim için, Tek Seçenek Vatan Partisi! Rant değil, Vatan için, Tek Seçenek Vatan Partisi! Halkın Belediyesi için, Tek Seçenek Vatan Partisi!” diyerek başladı. Konuşmasına Konya’ya dair vaatleri ile devam eden Seyranlıoğlu “Ranta, şahsi menfaate, çıkarcılığa savaş açıyoruz. Kaynaklar ranta değil üretime akacak. Rant savaşçısı değil vatan savaşçıyız. Bütçe görüşmelerini halka açık yapacağız. Belediyemizin ve halkımızın kaynaklarının talan edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Her mahallenin halk meclisi olacak. Mahalle sorunlarını halk meclisleriyle çözeceğiz. Açık yönetim getiriyoruz. Sendika, oda, dernek, muhtarlar vb. temsilcilerinden oluşan kent meclisi kuracağız. Kentin sorunlarını kent meclisiyle beraber çözeceğiz. Çiftçimize çözüm öneriyoruz. Çiftçinin kendisinin yönettiği tarım kooperatifleri kuracağız. Çiftçimizi haksız rekabete mahkum etmeyeceğiz. Ürün fiyatlarında belirleyici olarak hem çiftçiyi hem üreticiyi koruyacağız. Artı değer yaratacak tarıma dayalı sanayiyi geliştirecek olan belediye iktisadi teşekkülleri oluşturacağız. Konya’nın tahılını, meyvesini, pancarını Avrasya’ya ve dünyaya ihraç edeceğiz. Konya’nın süt ve süt ürünleri markalarını yaratacağız.” diyerek konuşmasını sonlandırdı. 


Vatan Partisi Konya Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Akdağ da “Türkiye, artık borcu borçla çeviremez. Böyle gitmez! İflaslar, kapanan fabrikalar, işten atılan emekçiler, ürünü tarlada kalan çiftçiler, sinek avlayan çarşılar. İşçi borçlu, çiftçi borçlu, esnaf borçlu, sanayici borçlu, herkes borçlu. Borçlu millet olduk. Borçlu devlet olduk. Böyle gitmez! Öyleyse çözüm gelecek! Türkiye’nin önünde Altın Fırsat var. Vatan Partisi’nin zamanı geldi. Vatan Partisi gelecek, birlik ve dirlik getirecek!” şeklinde konuştu.