Komşularla dostluk için Hatay'ın adayı Perinçek

Hatay İl Başkanlığımız, Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in adaylığı için seferberlik ilan etti

Tarih:

1/2
2/2

24 Haziran 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için meclis dışında 100 bin imza şartının getirilmesi sonucu Vatan Partililer, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek için kolları sıvadılar. Vatan Partisi Hatay’ın bütün ilçelerinde imza masaları açtı ve Genel Başkanın Cumhurbaşkanı adayı olması için çalışmalarını hızlandırdılar.


Bütün ilçelerde imza masaları açın Vatan Partililer imza masalarını 9 Mayıs 2018 tarihine kadar masaların açık olacağını ve vatandaşların bu masalara gelerek, Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olması için desteklerini verebileceklerini ifade ettiler.


İmza masalarının yanında bildiriler dağıtıp, halkı imza için afişler astılar.


Hatay’ın büyük ilçelerinden Antakya Merkez ilçede imza masası künefeciler çarşısı yakınlarındaki yer altı çarsısı önünde imza masası açtılar ve bu masa 9 Mayıs 2018 tarihine kadar açık kalacağını belirttiler.


İmza masasında bir açıklama yapan, Vatan Partisi Antakya Merkez ilçe Başkanı Av.Edib Hadimoğulları, vatandaşın desteğinin iyi olduğunu söyledi. “İmza çalışmalarımız iyi gidiyor, Sayın, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı göstermek için imza kampanyası başlattık. İmza masalarına halkımızın ilgisi bayağı iyidir. Antakya merkez ilçe Hatay’ın en büyük ilçesidir. Genel Başkanımız mutlaka Cumhurbaşkanı adayı olacaktır. Bu imza masaları 9 Mayıs 2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Bütün vatandaşlarımızı imza kampanyasına masalara gelerek destek vermeye çağırıyoruz. Bu topladığımız imzaların sahipleri ile 4 Mayıs günü irtibata geçip, vatandaşlarımızı arabalarımızla ilçe seçim kurulları önüne götüreceğiz, Genel Başkanımızı mutlaka ve mutlaka aday olarak çıkacak, yüz binler değil, yüz binlerce imza ile aday olacaktır.” Dedi.


İmza masasında bir vatandaş neden Perinçek’in aday olmasını şu sözlerle ifade etti. “Ben, Sayın, Doğu Perinçek’e destek imzamı, Türkiye’nin dış politikasında ve milli çıkarlarımız için mücadele ettiği, aynı zamanda bölünmeye karşı güzel adımlar attı, dış politikada çok güzel örnek mücadeleler verdi, Türkiye’nin milli birliğini korumak için her şeyi yapıyor ve Suriye başta olmak üzeri, İran, Irak, Rusya ile ilişkilerin düzelmesi politikasını savunduğu için; Türkiye’nin dış odaklara maşa olmaması için bütün uyarıları yapıyor, çalışmalar yapıyor, bunun için destekliyorum.” İfadesini kullandı.


İmza masasında bildiriler dağıtan Vatan Partisi üyesi Zarif Yükler çalışmaları büyük zevkle yaptıklarını belirtti. “Partimiz Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek için Hatay genelinde 100 bin imza kampanyamız sürüyor. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. İmza çalışmalarında 24 saat ayaktayız ve elimizden ne geliyorsa her şeyi yapacağız. Lozan ve bölücülüğe karşı direnen Perinçek için mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.