Karınca gibi çalışıyorlar

Vatan Partisi İzmir Örgütü, Genel Başkan Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için seferber oldu. Alanda çalışma yapan tek parti Vatan Partisi

Tarih:

Alo İmza Hattı:

0549 371 00 25

0541 307 77 72

0542 820 32 02

0549 438 20 01 (İstanbul)

Vatan Partisi, yurt çapında Vatan Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek için tüm hızıyla imza çalışmaları yürütüyor. 100 bin imza için telefonlar susmuyor, imza masaları gün boyu hareket halinde. Seçim kuruluna vatandaşların götürülmesi için araçlar ise hazır. İsim isim kimlerin nereye gideceği listelenmiş. Dikkat çeken noktalardan biri de İzmir’de alanlarda çalışma yapan tek parti Vatan Partisi. 30 ilçenin 30’unda da karınca gibi çalışılıyor. Partililer, Perinçek’in Cumhurbaşkanı adaylığı için 5 bin civarında imza topladı. Amaç, imza verenleri 4-9 Haziran tarihleri arasında İlçe Seçim Kurulu’na götürmek.

 

 

HER SABAH 8.00’DE KAPI AÇILIYOR

 

Vatan Partisi Karşıyaka İlçe örgütü sabah 8.00’de kapısını açıyor. Genç yaşlı binada iş bölümün ardından harekete geçiyor. Her masanın başında telefon ile konuşan onlarca kişi var. Masalar dolu olduğu için görevli olan bir kadın telefon aramalarını mutfak masasında yapıyor. Aranan imzacılar İlçe Seçim Kurulu’na davet ediliyor. Gelecek olanlar kayıt altına alınıyor. Kendi imkânları ile gelemeyenlere ise araç ayarlanıyor.

 

 

MASALAR KAPANMAYACAK

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Karşıyaka İlçe Başkanı Nilay Özçetin, bütün hazırlıklarının tamam olduğunu belirterek, “Araçlarımız hazır. İmza masası ile seçim kurulu arasında ring yapan araçlarımız olacak. Aynı zamanda isteyen kişiyi istediği yerden alarak ilçe seçim kuruluna götüreceğiz” diye konuştu. Özçetin, imza masalarının 9 Haziran’a kadar açık kalacağını söyledi. Özçetin, şöyle konuştu: “Bu tarihlerde imza için masaya gelenlerde seçim kuruluna yönlendirilecek. Bugüne kadar, AKP, CHP ve MHP gibi partilere oy veren seçmenler, Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olmasını istiyor.”

 

 

GECE MESAİSİ

 

İmza masaları hava karardıktan sonra kapatılıyor. Ancak Vatan Partili üyelerinin işleri bitmiyor. Saat 21.00’e kadar telefon aramalarına devam ediliyor. Ardında da listelerin oluşturulması, planlamaların yapılmasıyla mesai gece yarılarına kadar uzuyor.