HAYDİ ANKARA’YA! YATAĞAN İŞÇİLERİ İLE DAYANIŞMAYA, MÜCADELELERİNE OMUZ VERMEYE!

Yatağan İşçilerini Karşılıyoruz!!
İşçiler, 24 Ocak sabahı toplanma yeri olarak Sıhhiye- Toros Sokak belirlenmiştir
24 Ocak 2014 Saat:08.00'da Sıhhiye Toros Sokak'ta buluşuyoruz.

İşçi Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, Yatağan işçilerinin Ankara'ya yürü...

Tarih:

Yatağan İşçilerini Karşılıyoruz!!
İşçiler, 24 Ocak sabahı toplanma yeri olarak Sıhhiye- Toros Sokak belirlenmiştir
24 Ocak 2014 Saat:08.00'da Sıhhiye Toros Sokak'ta buluşuyoruz.

İşçi Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, Yatağan işçilerinin Ankara'ya yürüyüşlerine bütün güçleriyle destek vereceklerini açıklayarak şu çağrıda bulundu:

Yatağan, Yeniköy, Kemerköy, Zonguldak Çatalağzı enerji ve maden işçilerinin özelleştirmeye karşı yürüttüğü kararlı mücadele büyük bir başarı kazanmıştır. Hükümet, özelleştirmeye ilişkin adımları seçim sonrasına, Nisan ayına ertelemek zorunda kalmıştır. Nisan’dan sonra yeniden gündeme getirip getiremeyeceği de belirsizdir.
Bu başarı aynı zamanda Partimizin de büyük bir zaferidir.
Partimiz özelleştirme savaşlarının bu son aşamasında da işçi sınıfımız ve vatansever halkımızla tam bir kader birliği içinde olmuş mücadelenin ön saflarında ve merkezinde yer almıştır. Gelinen noktada işçi sınıfımızla birlikte önemli bir başarıya imza atmıştır.
Yeni duruma uygun olarak, Yatağan işçilerinin büyük Ankara yürüyüşü ve eyleminin kapsam ve programı da değişikliğe uğramıştır.

24 Ocak’ta Ankara içinde, Sayıştay binası önünden Özelleştirme İdaresi Önüne (Kurtuluş Parkı) yapılacak yürüyüş yerine, daha kısa bir mesafe olan Toros Sokak’tan başlayan bir yürüyüş gerçekleşecektir. İşçilerin Ankara'daki yeni toplanma yeri Partimiz Genel Merkezi’nin de bulunduğu Toros Sokak’tır.

Haydi Ankara şimdi Yatağan İşçileri ile dayanışma,mücadelelerine omuz verme zamanıdır!