Harbiyeli Gençler Perinçek’e İmza Verdi

Harbiyelerin kapatılmasıyla açıkta kalan gençler Doğu Perinçek’e imza verdi

Tarih:

Alo İmza Hattı:

0549 371 00 25

0541 307 77 72

0542 820 32 02

0549 438 20 01 (İstanbul)

1/2
2/2

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı olan Doğu Perinçek’in, Cumhurbaşkanı adayı olması için FETÖ mağduru Harbiyeli gençler de imza verdi. İzmir’de yaşayan ve Harbiyeler kapandıktan sonra üniversitede eğitimlerine devam eden gençler, “ Doğu Perinçek’te aday olmalı” dedi.

 


PERİNÇEK’TE ADAY OLMALI


Çözüm önerileri için Perinçek’in adaylığını desteklediğini açıklayan Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi İbrahim Çağlayan, “15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra kapatılan Askeri okul öğrencilerinden bir tanesiyim. Türkiye’nin büyük bir çözümsüzlüğe sürüklendiğini düşünüyorum. Bu çözümsüzlüklere, takip ettiğim ve okuduğum kadarıyla en uygun çözüm sunan kişi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden adaylığını destekliyorum” dedi.


Mağdur olan gençlerden biri olan Cemal Duran,“Askeri okulların kapatılmasıyla mağdur olan gençlerden sadece biriyim. Bu okullar çok kahraman yetiştirdi. Ömer Halis Demir’i, Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştirdi. Kapatılan askeri okulları tekrardan açacağına inandığım için Doğu Perinçek için imza verdim” diyerek imza vermesinin sebebini açıkladı.


Vatan Partisi Genel Başkanı olup Cumhurbaşkanlığa aday olan Doğu Perinçek, başvuruların ilk gününü 15 bine yakın imza ile tamamlamıştı.