Gaziler de imza verecek

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı adaylığına bir destek de terörle mücadele gazilerinden geldi

Tarih:

Erken seçim tarihinin 24 Haziran olarak belirlenmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı adayları için de maraton başladı. Toplumun önde gelen isimleri Perinçek’in Cumhurbaşkanı adaylığı için desteklerini açıklamaya devam ediyor. Emekli generallerin, sanatçıların, demokratik kitle örgütleri temsilcilerinin ardından Vatan Partisi lideri Perinçek’e bir destek de terörle mücadele gazilerinden geldi. Aydınlık’a açıklamalarda bulunan gaziler Türkiye için doğru adayın Perinçek olduğunu dile getirdi.

 

 

‘VEFA BORCUNU ÖDEME VAKTİ’

 

| Gazi Jandarma Astsubay Ali Gümüştaş: Bizler yıllardır terör belasının su üstündeki kısmını biliyorduk. Ancak bir de suyun altında kalan kısmı vardı. Sayın Doğu Perinçek’in önemli tespit ve uyarılarıyla altında kalan kısmını da gördük. Bu neydi; emperyalistlerin oyunları... Perinçek bu konuda Türkiye’yi aydınlattı. Bugün Türkiye’nin geldiği nokta da belli. İktidar partisi erken seçim kararıyla ülkeyi yönetemeyeceğini bir kere daha ilan etti. Şimdi Cumhurbaşkanı adaylarına baktığımda, doğru seçeneğin Doğu Perinçek olduğunu bir kez daha görüyorum. Ülkenin gerçekten vahim bir durumda olduğunu görmemiz gerekiyor. Türkiye’yi bu durumdan çıkaracak tek parti Vatan, tek aday Doğu Perinçek’tir. Doğu Perinçek’in uçurumun kenarındaki ülkemizi dümdüz bir ovaya taşıyacak kişi olduğuna inanıyorum. Halkımız, 4-9 Mayıs tarihlerinde ilçe seçim kurullarına giderek Sayın Perinçek’i desteklemeli. Çünkü Sayın Perinçek bu vatan için birçok şey yaptı. Bir vefa borcunuz varsa işte şimdi fırsat vakti.

 

| Gazi Uzman Çavuş Ahmet Tarık Külege: Benim Cumhurbaşkanı adayım Sayın Dr. Doğu Perinçek’tir. Doğu Perinçek bu ülkeyi Cumhuriyet değerleriyle tekrar ayağa kaldıracak tek Cumhurbaşkanı adayıdır. Şunu gönül rahatlılığıyla söyleyebilirim; artık Doğu Perinçek zamanı gelmiştir. Perinçek, üreten Türkiye’yi kuracaktır. Buna canı gönülden inanıyorum. Biz ailecek Perinçek’i destekliyoruz. Tüm gazilerimizi, terörden zarar görmüş tüm insanlarımızı da ilçe seçim kurullarına giderek Doğu Perinçek’i desteklemeye davet ediyorum.