Ege’de Öncü Gençlik’ten Doğu Perinçek rüzgârı

Vatan Partisi Öncü Gençlik üyeleri İzmir, Denizli ve Muğla'da düzenledikleri etkinliklerle Doğu Perinçek için imza seferberliğine başladı

Tarih:

Vatan Partisi’nin Gençlik Kolu Öncü Gençlik’in Denizli, Muğla ve İzmir teşkilatları, düzenledikleri genel üye ve kampüs toplantılarıyla Doğu Perinçek için imza seferberlikleri başlattı. Her çevreden on binlerce imza toplayacağını duyuran gençler, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli olan 100 bin imza için çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

 

Toplantılara Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ve Muğla İl Başkanı Günal Dal da katıldı. Gençler, ilan ettikleri "Güneş Harekatına" yönelik çalışma planlarını oluşturdu.

 

 

DENİZLİ’DE GENÇLER GÖREVLERE HAZIR

Denizli’de Vatan Partisi İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya ellinin üzerinde genç katıldı. Doğu Perinçek’in duruşuyla ve çözümleriyle gençliğin özlemlerine yanıt veren tek aday olduğunu belirten gençler “Öncü Gençlik tek başına 100 bin imzayı toplayacaktır” dedi.

 

Toplantıda konuşan Öncü Gençlik Denizli İl Başkanı Cüneyt Çelik, “Türkiye tam bağımsız; üreten, birleşen ve çağdaşlaşan bir ülke olmadan geleceğimiz kurtulmaz. Vatan bizden zamanımızla, düşüncemizle, duygumuzla ve enerjimizle fedakârlık istiyor. Özgür ve cesur ruhlu gençlerden Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanı adayı yapmak için imzalar toplayacağız. 4000 olan hedefimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

 

 

MUĞLA’DA ÖNCÜ GENÇLİK’TEN GÜÇ GÖSTERİSİ

Muğla merkezdeki Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantıya yüze yakın genç katıldı. Güç gösterisine dönen toplantıda kararlılık had safhadaydı. Toplantıda konuşan Öncü Gençlik Muğla İl Başkanı Anıl Coşkun, “Öncü Gençlik olarak en az 1500 imzayı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden toplayacağız. Türkiye’nin bütün üniversitelerinde olduğu gibi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde de Dr. Doğu Perinçek’i Türk gençliğinin adayı yapmak için var gücümüzle çalışacağız. 1968’den beri Türk Gençliğinin lideri Doğu Perinçek’tir. Türk Gençliğinin lideri Doğu Perinçek, gençliğin cumhurbaşkanı adayı da olacaktır.” dedi.

 

 

İZMİR’DE OKUL OKUL ÇALIŞMA

 

İzmir’de ise okul okul çalışma yürüten öncü gençlik dört temel örgütünde toplantılarını tamamladı. Toplantılara Öncü Gençlik İzmir İl Başkanı Ferdi Tanhan bizzat katıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi ve liseli temel örgüt toplantılarında imza hedefleri çıkaran gençler İzmir’de de iddialı. Öz güvenli ve heyecanlı olduklarını belirten gençler, “Genel başkanımızı aday göstereceğimize ve seçimlerde başarı kazanacağımıza olan inancımız tam. Çünkü Ergenekon- Balyoz tertibini yıkan, Ermeni soykırımı yalanını bitiren, FETÖ'ye ve PKK'ya aman vermeyen bir partiyiz. Ömrünü vatanın geleceğine ve milletin huzuruna adayan bir Genel Başkana sahibiz. Her gün farklı siyasi görüşleri savunan onlarca vatansever genç Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı Adaylığı için başlattığımız imza kampanyasına katılıyor.“ diyerek tüm İzmirli gençleri Doğu Perinçek’in adaylığına imza vermeye çağırdılar.

 

Öncü Gençlik yurt çapında her gün yüzlerce imza topluyor.