Doğu Perinçek'ten Merkel'e destek mesajı

Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek Almanya Başbakanı Angela Merkel'e yaşanan sel felaketi ile ilgili destek mesajı gönderdi

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek, Almanya Başbakan’ı Sayın Angela Dorothea Merkel’e, Rheinland-Pfalz ve Kuzey-Ren Vestfalya eyaletlerinde yaşanan sel felaketi ile ilgili destek mesajı gönderdi. 

 

Türk Milleti ve Vatan Partisi adına üzüntülerini belirten Perinçek, “Alman vatandaşların acılarını kendi acımız gibi hissediyoruz. Uzun yıllara dayanan Türk-Alman dostluğunun sıcaklığıyla, Türkiye’den iyi dileklerimizi ve dayanışma duygularımızı yolluyoruz.” dedi. 

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek’in mesajının tamamı şu şekilde:

 

Sayın Angela Dorothea Merkel,

Federal Almanya Şansölyesi

 

Sayın Başbakan,

 

Rheinland-Pfalz ve Kuzey-Ren Vestfalya eyaletlerinde yaşanan sel felaketinin yol açtığı can ve mal kaybı nedeniyle, Vatan Partisi ve Türk Milleti olarak üzüntü duyuyor, Alman vatandaşların acılarını kendi acımız gibi hissediyoruz.

 

Kayıp ve yıkımın artmamasını, yaraların kısa zamanda sarılmasını diliyor, hayatını yitirenlerin yakınlarına ve Alman halkına içten taziyelerimizi sunuyoruz.

 

Uzun yıllara dayanan Türk-Alman dostluğunun sıcaklığıyla, Türkiye’den iyi dileklerimizi ve dayanışma duygularımızı yolluyoruz.

 

Saygılarımla.

 

                                                                                               

Doğu Perinçek

Vatan Partisi Genel Başkanı