Doğu Perinçek'ten Ersin Tatar'a kutlama mesajı

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a kutlama mesajı gönderdi

Tarih:

15 Kasım 2021

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’a kutlama mesajı gönderdi.


Perinçek mesajında, “Kıbrıs'ın iki devletli çözüm ile kalıcı barışa kavuşacağından eminiz. Vatan Partisi olarak KKTC'nin dünya devletlerince tanınması için yürüttüğümüz çabaları aralıksız sürdürüyoruz. Hep birlikte başaracağımızdan eminiz. Şahsınızda, Doğu Akdeniz'de milli davayı sürdüren bütün Kıbrıs Türklerinin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım.” dedi.


Vatan Partisi Genel Başkanı’nın mesajının tamamını:

 


Sayın Ersin Tatar
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, emperyalizmin işgalci kuvvetlerine karşı sergilenen kahramanca milli mücadelenin eseridir. Verdiği mücadele ile ölümsüzleşen Sayın Rauf Denktaş'ı ve bu uğurda şehit olan bütün kahramanlarımızı saygı ve özlemle anıyoruz.


Kıbrıs'ın iki devletli çözüm ile kalıcı barışa kavuşacağından eminiz. Vatan Partisi olarak KKTC'nin dünya devletlerince tanınması için yürüttüğümüz çabaları aralıksız sürdürüyoruz. Hep birlikte başaracağımızdan eminiz.


Şahsınızda, Doğu Akdeniz'de milli davayı sürdüren bütün Kıbrıs Türklerinin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım.

 

Saygılarımla.

 

 

Doğu Perinçek
Vatan Partisi Genel Başkanı