Doğu Perinçek, Muş halkıyla buluştu

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Muş mitingimizde konuştu.

Tarih:

Mitingte konuşan Muş İl Başkanımız Yıldırım Suluvan, "Siyasi görüşü ne olursa olsun Muşlu hemşerilerimizi Vatan Partisi çatısı altına bekliyoruz. Muş halkının sorunlarını çözmek için mahalle mahalle, ev ev gezip bütün Muş halkıyla beraber omuz omuza olacağız." dedi.

 

 

PERİNÇEK: EVET DİYEN DE HAYIR DİYEN DE BİZİM VATANDAŞIMIZ

 

Mitinge katılarak bir konuşma yapan Genel Başkanımız Doğu Perinçek, "Evet diyen de bizim vatandaşımızdır hayır diyen de bizim vatandaşımızdır" dedi.

 

Perinçek şunları belirtti:

 

Türkiye'nin anayasası değiştirilmek isteniyor. Ne yapmak istiyorlar? Getirdikleri, bizim önümüze koydukları başkanlık sistemi nedir? Burada aydınlanarak, bilinçli olarak, bilerek öğrenerek bir karar verebiliriz ama önce şunu belirteyim evet diyen de bizim vatandaşımızdır hayır diyen de bizim vatandaşımızdır.

 

Vatan Partisi, çarşının çiftçinin esnafın partisidir. Faiz haramdır, Vatan Partisi faize karşı. Muş ovası bereketlidir. Taş atsan taş çıkar. 

 

Yabancılara karşı çarşıları sanayileri koruyacaksın. İhracat yapalım, İnsanlar iş bulsun. Çarşılarımız şenlensin. Vatan Partisinin programı budur.

 

Bu nedenlerle emeğimize işimize gücümüze sahip çıkmak için sizleri Vatan Partisine çağırıyorum. Türkiye, uzun yıllar dışarıdan yönetildi. Türkiye, Ankara'dan yönetilecek. Muş'tan Edirne'den Kars'tan Diyarbakır'dan yönetilecek.

 

Ankara'da halkın yönetimini kuracağız. Türkiye'nin her yerinde halk yönetimleri kuracağız. Hangi oyu kullanırsanız kullanın bizim sevgili vatandaşımızsınız.

 

Miting sonrası Perinçek Muş halkıyla kucaklaştı

1/3
2/3
3/3

1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8