Doğu Perinçek Güdül’de: Türkiye dara düştü Vatan Partisi geliyor

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Güdül Meydanı'nda Ankaralılarla buluştu

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Ankara’nın Güdül ilçesinde gerçekleşen mitingde vatandaşlara hitap etti. Güdül halkının yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür ve Vatan Partisi Güdül Belediye Başkan Adayı Bahri Erdem katıldı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Perinçek, Türkiye’nin büyük bir kararın eşliğinde olduğunu belirtti. Güdül Meydanında gerçekleşen mitingde ilk olarak Vatan Partisi Güdül Belediye Başkan Adayı Bahri Erdem konuştu. Erdem, neden Güdül için aday olduğunu anlattı ve “Güdül’e şirket yönetici seçmeyelim Belediye Başkanı seçelim ve Güdül’ü birlikte yönetelim.” dedi.


Erdem’in ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tülin Oygür, belediyelerde yaşanan hırsızlıklara dikkat çekerek, ‘Bütün rantiyecileri belediyeden çıkaracağız, kamucu belediyecilik yapacağız.’ dedi. Önceliği yoksullara vereceklerini söyleyen Oygür, “Yoksul ve yoksundan işe başlayacağız. Önce kimin ihtiyacı en fazla ona bakacağız. Kamucu amnlayışımızı bütün hizmetlerimizde halkımıza ulaştıracağız. Sizleri cesur olmaya davet ediyorum. Düzen partilerinin sonu geldi. Oylarınızı cesurca kullanın.” dedi.

 

 

‘TÜRKİYE BÜYÜK ÇÖZÜMÜN EŞİĞİNDE’

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, alkışlar ve sloganlar eşliğinde çıktığı kürsüden Güdüllülere seslendi. Türkiye’nin bir arayış içinde olduğunu söyleyen Perinçek, diğer partilerin Türkiye’yi borçlanmaya ve bölünmeye sürüklediğini belirterek çözümün Vatan Partisi’inde olduğunu söyledi. Perinçek’in konuşmasından satır başları:


Türkiye üretmeyi, bütünleşmeyi, başı dik yaşamayı, komşularıyla işbirliğini arıyor. Türkiye’miz terörün kökünü kazımayı arıyor. Önümüzde büyük bir çözüm, karar var. Bu sistem gitmez. Samanı dışarıdan alarak, nohudu, fasulyeyi dışarıdan alarak gidemeyiz. Türkiye devamlı yüksek faizle borçlar alarak yürümez. Bu sistem Türkiye’yi borca batırıyor. 500 milyar dolar devletiyle, milletiyle borçluyuz. Borçlu bir Türkiye yarattılar. O yüzden bir karar noktasına geldik. Türkiye buradan bir üretim ekonomisi kurarak çıkacak. Bu sistem bitmiştir. Borçlanan ve Türkiye’nin çiftçisine borçlanmaktan başka vaadi olmayan bu sistem partileri bitmiştir.”

 

 

‘GÜDÜL’DEN GÜNEŞ DOĞSUN’

 

“Oy pusulasında bir tarafta borçla batmak, güvenliğimizi kaybetmek, PKK’yı getirip belediyeye yerleştirmek var. Diğer tarafta da vatan ve üretim var. Ya bölünmeyi ya da vatanı seçeceksiniz. Onun için Güdüllüler Türkiye bir karar noktasına geldi. Mevcut sistemin partileri belediyeleri şirketleştirdi. Vatan Partisi ‘halkın belediyesini kuracağız’ diyor. Bu seçimde Türkiye’nin geleceğine yol açabiliriz. Bu seçimde bir ışık verelim Güdül’den. Güdül’den bir güneş doğsun. Güdüllü üretimden, vatandan, birleşmekten yana diyelim. Bakın ‘Çiftçi kambur’ dediler. Atatürk ise ‘Köylü milletin efendisidir’ diyordu. Tekrar köylüyü milletin efendisi yapacağız. Üretici baş tacı olacak. Ülkeyi üretici yönetecek. Pamuğu y eniden kendi ovalarımızdan toplayacağız. Kendi üreticimizi ucuz mazotla, samanla destekleyeceğiz.”

 

 

‘ÇARE VATAN PARTİSİ’

 

İran’da benzinin litre fiyatının 40 kuruş olduğunu söyleyen Perinçek, “Biz mazotu İran’dan getirip vergisini aldıktan sonra 2 liradan üreticiye vereceğiz. Ekinler yeşerir, harman kalkar. Çiftçi zenginleşir. Demek ki çözümler var. Artık ABD’nin Türkiye’ye dayattığı borç batağında boğulmaya hayır diyoruz. Şimdi sizden Türkiye’nin önündeki birlik, bütünlük sorununu, üretme seferberliğini başlatmak için yetki istiyoruz. Size güveniyoruz. Burası bir namus kalesi. O yüzden sizi ayağa kalkmaya ve Türkiye’nin geleceğini belirlemeye çağırıyorum. Türkiye’nin geleceğine Güdül’den işaret verelim. Çözüm bizde. Kul daraya düşmeyince Hızır yetişmezmiş. Şimdi Türkiye dara düştü. Hızır geliyor. Hızır kim? Hızır Vatan Partisi, sizsini z. Gökten beklemeyin. Hızır boz atına binmiş geliyor.”

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7