Doğu Perinçek gençlere seslendi

"Türkiye’nin yarınlarını sizler kuracaksınız"

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, İzmir/Dikili’de gerçekleşen Geleneksel Öncü Gençlik Yaz Kampı’na video konferans yöntemiyle Öncü Gençlik üyelerine seslendi.

 


ATLANTİK SİSTEMİNİN ÇIKMAZINA TÜRKİYE DEVRİMLERLE YANIT VERECEK!


Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Öncü Gençlik Yaz Kampına video konferans yöntemiyle katılarak gençlere seslendi.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek İzmir Dikili’de Geleneksel Yaz Kampını yapan Öncü Gençlik üyelerini selamladı. Perinçek, Türkiye’nin olağanüstü koşullarda olduğunu hatırlatarak başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

 

“Zorluklar varsa önümüzde devrim var demek! Büyük çıkmazlar olduğu zaman, bir sistem çıkmaza girdiği zaman ona toplumlar devrimler ile cevap veriyorlar. Bir sistem çıkmaza girmesi demek sancılar demek zorluklar demek. İşte şimdi çıkmaza giren bir sistem var. Atlantik sistemi diyoruz. Emperyalizme bağlı kapitalist sistem. Türkiye buradan büyük çözümlerle çıkacak. Tarihinde zaten o büyük çözümler var. O bakımdan buna hazırlanıyoruz ve kendimize güveniyoruz. Çünkü sizler varsınız. Sizlere çok çok güveniyoruz. Türkiye’nin en dinamik, en yaratıcı, ufku en geniş kadrolarına sahibiz. Sizler o kadroların en çalışkan ve en hareketli gençlerisiniz.”

 


TÜRKİYE’NİN YARINLARINI KURACAK GENÇ AYDINLIKÇILAR VAR!


Vatansever Türk gençliğinin yarının yöneticileri olacağını söyleyerek, gençliğe olan güvenini dile getiren Dr. Doğu Perinçek, gençliğin üzerine düşen görevleri hatırlattı. Perinçek, “Sizler kurucu olacaksınız. Yarının Türkiye’sinin yöneticilerisiniz. Bu ülkenin yönetici kadrolarısınız. O bakımdan sizleri hem ben selamlıyorum hem de önümüzdeki süreçte tarih sizi selamlayacak. Büyük işler yapacaksınız. Hep beraber o büyük işleri yapacağız. En temel mesele büyük görevleri yerine getirecek öncü partiye sahip olmak. O öncü partide tabi öncü kadrolardan, öncülerden oluşuyor. Seçkin insanlardan, seçilmiş insanlardan oluşuyor. Sizde o seçilmiş kadroların parçasısınız. Biliyorum siz öncülersiniz ve Türkiye’nin geleceğinde varsınız ve Türkiye’nin yarınlarını yaratacak kuracak arkadaşlarsınız. Bu bakımdan omuzlarımızda çok büyük ağır sorumluluklar var, görevler var. Bunu önümüzdeki süreçte yaşadığımız tecrübelerle daha da iyi hep beraber anlayacağız” dedi.

 


TÜRK MİLLETİ ASYA’YI BİRLEŞTİRECEK OLANDIR!


Dr. Doğu Perinçek tüm Asya Milletlerinin birleştirici gücünün Türk Milleti olduğunu belirleterek, “Milletimize güveniyoruz. Türk milleti büyük bir millet, Türk milleti başka milletlerden çok büyük farklı özelliklere sahip. Çok derin bir tarihten geliyor, imparatorluklar tarihinden ve aynı zamanda son iki yüzyılın devrim tarihine baktığımız zaman işte Türkler var, Ruslar var, Çinliler var, İranlılar var, Asya halkı ve milletleri var. Ama bunların arasında Türklerin daha özel bir yeri var. Türkler kaynaştıran, birleştiren rolü üstleniyor ve tümü Türk’te birleşiyor. Çok çeşitli kavimlerden gelen insanlar Türklükte birleşiyor. Hunlar’da öyleydi Göktürkler’de öyleydi. O bakımdan bizim milletimiz çok fikirlidir. Çok çeşitli yeteneğin aşılandığı dolu birikimlere hep beraber bakıyoruz. O bakımdan milletimize sonuna kadar güveniyoruz, partimize sonuna kadar güveniyoruz.” Dedi.

 

 

“HEPİMİZİ KURUCU GÖREVLER BEKLİYOR”


Vatan Partisi lideri konuşmasının sonunda Öncü Gençlik Yaz Kamplarının önemini anlattı ve sözlerini şu şekilde tamamladı:

 

“Vatan Partisi önder kadrolarını tanıyorsunuz. Bu önder kadrolarla şimdikilerin en seçkin öncülerini birleştiriyoruz. Bu kamplarımız bu eğitimlerimiz hepimiz için çok ileri sıçramada bize çok önemli üstünlükler sağlayacak. Önümüzdeki kamplarda, çalışmalarda beraber olacağız. Değerli arkadaşlarım, bahtımız açıktır önümüz açıktır. Hepimizi kurucu görevler bekliyor.”

 

Öncü Gençlik Yaz Kampı’na şimdiye kadar Vatan Partisi liderlerinden; Genel Sekreter Özgür Bursalı, Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, Genel Başkan Yardımcısı ve USMER Başkanı Utku Reyhan, Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen, Genel Başkan Yardımcısı Dr. Serhan Bolluk, İşçi Sendika Bürosu Başkanı Hüseyin Karanlık, Genel Başkan Başdanışmanı Daşar Karadağ, MKK Üyesi Ferit İlsever ve Merkez Eğitim Bürosu Sekreteri Ali Karşılayan katılım sağladı. 10 Ağustos tarihinde başlayan Öncü Gençlik Yaz Kampı bugün sona eriyor.