Doğu Perinçek Denizli'de

Konferans: Barzani'nin Bölücü Referandumu, Türkiye ve Bölge Ülkelerinin Çözümü

Tarih:

Genel Başkanımız Doğu Perinçek 18 Temmuz'da "Barzani'nin Bölücü Referandumu, Türkiye ve Bölge Ülkeleri'nin Çözümü" ile ilgili  konferans vermek üzere Denizli'ye geliyor. İran hükümetinin resmi davetlisi olarak o ülkede bulunan Perinçek, ziyareti sonrası görüşmelerinin sonuçlarını Denizli’yle paylaşmak için  İl örgütünün daveti üzerine bölgemize gelecek. İki sene önce Rusya ile yaşanan uçak krizinin ardından bölgemizde bulunan ve Rus hükümetiyle ülkemizi buluşturarak sorunun aşılmasında önemli katkıları bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, havalarla birlikte ısınan bölge sorunlarını yerinde değerlendirme çözüm önerileri getirmek için 18 Temmuz’da Denizli'de olacağını belirten il başkanı İbrahim Kasapoğlu “Baştan beri turizm , sanayi ve tekstil  üretim merkezi olan bölgemiz sorunlarına çözüm üreten Vatan Partisi ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek Denizli'miz  de olacak. Bütün bu sorunlarımızı, bu kuşatmaya Türk Milleti olarak nasıl yaracağımızı, düzlüğe nasıl çıkacağımızı, bölge ülkeleri ile birliğimiz için son gelişmeleri değerlendirme kapsamında resmi davet üzerine bulunduğu İran dönüşü davetimiz üzerine 18 Temmuz'da Denizli’de olacaktır” dedi.

 

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu’nun basın açıklamasının ayrıntıları şöyle:

 

​Ülkemiz ve bölgemizin gündemi Kuzey Irak Kürt yönetimi başkanı Mesut Barzani’nin 25 Eylül 2017 de bağımsızlık ilan edeceğini açıklaması nedeni ile birden hareketlenmiş bulunuyor. Suriye ve bölgede yenilen ABD ve İsrail bu hamleyle bölgede tutunmaya çalışıyor. Bağımsızlık ilanı ile kurulacak Kürdistan devleti (2.İsrail devleti) bölge ülkeleri Irak, İran, Suriye ve Türkiye’nin parçalanması ve büyük Kürdistan’ın kurulması ile bölgeye sonu gelmez savaşların içine sokup bölge enerji kaynaklarının ABD, AB ve İsrail tarafından el konulmasını hedefliyor.

 

​Bu gelişmeler olurken Avrupa’da boş durmuyor, Kıbrıs, Akdeniz ve Ege üzerinden ülkemize sıkıştırmaya ve kuşatmanın batı cephesini oluşturmaya çalışıyor.

 

​İç cepheye gelince ABD ve AB güdümündeki muhalefet bütün gücüyle bu kuşatmaya karşı Türk Milleti’nin direncini kıran iç cepheyi zayıflatan eylemler yapıyor. Kime Adalet olduğu belirsiz. Pankartlar altında yargılanmakta olan PKK ve FETO terör örgütlerine adaletsiz davranılıyormuş iddiasını öne sürüyor.  ABD, AB ve İsrail’in ülkemizdeki iş birlikçisi bu Truva atları için af isteme yüzsüzlüğü gösterebiliyor. Ülkemize yönelik yukarıdaki saldırı ve kuşatmalara dair hiçbir eylemi ve söylemi olmayan bu güçlere Türk Milleti gerekli değerlendirmeyi yapacaktır.

 

​Bu saldırı ve kuşatmaların ekonomik ayağı üzerinden de saldırılar yoğunlaşmış, üreticiye yeterli üretim desteği vermekte geciken AKP hükümeti düşük ürün arzının sonucu fiyat yükselmelerinin önünü alabilmek, vatandaşların yükselen fiyatlara tepkisini önlemek için tarım ürünleri ithalatının gümrük vergilerini düşürerek bir bakıma ithalatı teşvik etmeyi tercih  ediyor. Sanayi , Tekstil ve Turizm  üreticilerimizin  de ölüm fermanı olan bu uygulamalar derhal terk edilmeli , bu yolla kaybedeceğimiz paraların acil üretim teşvikleri şeklinde üreticimiz desteklenip bu olumsuzluk aşılmalıdır.

 

​Baştan beri turizm , tekstil ve sanayi merkezi olan bölgemiz sorunlarına çözüm üreten Vatan Partisi ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek Denizli’mizde olacak. Bütün bu sorunlarımızı, bu kuşatmaya Türk Milleti olarak nasıl yaracağımızı, düzlüğe nasıl çıkacağımızı, bölge ülkeleri ile birliğimiz için son gelişmeleri değerlendirme kapsamında resmi davet üzerine bulunduğu İran dönüşü davetimiz üzerine 18 Temmuz'da Denizli'de olacaktır. Düzenlediğimiz "Barzani'nin Bölücü Referandumu , Türkiye ve Bölge Ülkelerinin Çözümü " konferansımızda vatandaşlarımızla görüşecek ve kuşatmadan çıkış yolları konusundaki düşüncelerini paylaşacaktır. Değerli Denizli halkının bilgisine sunarız Saygılarımızla.