Doğu Perinçek Irak'ta PKK'ya operasyon kararını değerlendirdi

Irak'ta terör örgütü PKK'ya operasyon kararını Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'a değerlendirdi

Tarih:

Çavuşoğlu'nun açıklamalarının olumlu olduğunu söyleyen Perinçek, "Vatan Partisi'nin programı bir bir Türkiye'nin ve Batı Asya'nın gündemine geliyor" dedi. Doğu Perinçek, Türk Ordusu'nun mayıs ayında yapacağı operasyonla Kandil'in beyaz bayrak çekeceğini vurguladı.

 

"On yıllardır söyledik, şimdi gerçek oluyor" dedi. Bir kez daha, terör örgütü PKK'ya yapılacak operasyonla Kandil'in beyaz bayrak çekeceğini söyledi.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun "Irak'ta PKK'ya operasyon yapılacak" açıklamasını değerlendirdi.

 

Vatan Partisi'nin programını ve çalışmalarını hatırlattı Perinçek. Irak hükümetiyle ortak operasyon kararı, "bizim yürüttüğümüz siyasetin son meyvası" dedi.

 

Mayıs ayında yapılması beklenen "Irak operasyonu, Suriye'deki operasyonları zayıflatır mı?" sorusunu da yanıtladı Perinçek. Türk Ordusu'nun iki cephede de mücadele edecek güç ve kabiliyete sahip olduğunu vurguladı.

 

Terör örgütü PKK'nın Türk Ordusu karşısında beyaz bayrak çekeceğini bellirten Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, operasyonun Irak hükümetiyle birlikte yapılmasının doğru olduğunu söyledi.

 

Suriye'de devam eden operasyonlarını da değerlendirdi Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad karşıtı açıklamalar yapan hükümeti eleştirdi.