Denizli İl Yönetimimiz video konferans ile toplandı

Denizli İl Başkanımız Mehmet Çobanoğlu başkanlığında, Denizli İl Yönetimi video konferans toplantısında bir araya geldi

Tarih:

Vatan Partisi İl Başkanları, Genel Başkan Doğu Perinçek’in başkanlığında toplandı. Video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda, Koronavirüs salgınının ekonomiye etkisi değerlendirildi. Üretim Devrimi için bütün illerde propaganda seferberliği kararı alındı.

 

İl Başkanları toplantısının hemen akabinde, Vatan Partisi Denizli il örgütümüz İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

 

Yeni tip Koronovirüs salgınına rağmen Vatan Partisi Denizli’de siyasi çalışmalar ve toplantılar hız kesmeden devam ediyor. Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu başkanlığında, il yönetimi video konferans toplantısında bir araya geldi. Korona sürecinde ilimizdeki son duruma ilişkin raporlar, siyasi ve örgütlenme çalışmaları üzerine olan çalışmalar, propaganda ve basın çalışmaları raporları parti yönetimine sunuldu.

 

Önümüzdeki dönem için planlamalar yapılan toplantıda, daha öncesinde yapılan il başkanları toplantısında alınan kararlara paralel olarak, bütün üyelerin kara propagandaya karşı mücadele etmesi ve Vatan Partisi'ne üye kampanyası başlatma kararı alındı.

 

Bunun yanında Denizli'de Coronavirüs döneminde neler yapılabileceği görüşüldü. Vefa kurulu ile koordineli çalışma fikri ve evden çıkamayan insanlarımız için İlk günden itibaren oluşturulan Öncü Gençlik kadrolarının bulunduğu Hızır Ekip’in çalışmalarına hız verilmesi yönünde karar alındı. İl yönetim kurulu toplantısı başkan Mehmet Çobanoğlu'nun kapanış konuşmasıyla son buldu.