Denizli İl Başkanlığımızdan, Denizli Valisine ziyaret

Vatan Partisi Denizli İl Yönetimi, İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu başkanlığında bir heyetle Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i ziyaret etti

Tarih:

Son Valiler Kararnamesi ile Siirt Valisi iken Denizli Valiliğine atanan Ali Fuat Atik Vatan Partisi heyetini kabul etti. Ziyarete Vatan Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Av. Müzeyyen Susar, Merkezefendi İlçe Başkanı Mesut Yılan, İl Yönetim Kurulu üyesi ve Eski İl Çevre Müdürü Ali Korkmazcan, Vatan Partisi Öncü Gençlik Başkanı Barış Dikmen ile İl Yönetim Kurulu üyesi Sabri Kasapoğlu katıldı.

 

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu Sayın Atik’e “Kentimize hoş geldiniz, Siirt’teki başarılı çalışmalarınızı Denizli’mizde de sürdüreceğinize olan inancımız tamdır. Vatan savaşı verdiğimiz bu günlerde özellikle koronovirüs sürecinde üretim ekonomisini uygulamanın gerekli olduğu ortaya çıkmıştır. FETÖ ve PKK ile mücadelede devletimizin yanındayız” dedi.

 

Vatan Partisi heyeti Denizli’nin Tarımsal Sulama, Menderes Havzası, altın ve diğer maden aramaları ile Valilik altında bulunan Taş Binalara ilişkin proje ve önerilerini sundukları ziyarette Vali Atik’e Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in kitaplarını hediye ettiler.