Denizli İl Başkanlığımız üyeleri kan bağışında bulundu

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı üyeleri kan bağışı yapmak üzere kampanya başlattı

Tarih:

Salgın sürecinde Kızılay'a kan bağışları azaldı. Kan stokları bitme noktasına geldi. Türk Kızılayı yayımladığı mesajla, partilerden yardım istedi. Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı üyeleri hemen harekete geçti, kan bağışında bulundu.

 

Koronavirüs salgının ikinci dalgasında Kızılay'a kan bağışlarında ciddi oranda azalma yaşandı. Bunun üzerine Kızılay Genel Merkezi siyasi partilere çağrıda bulundu. Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı Üyeleri de kan bağışı yapmak üzere kampanya başlattı.

 

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs her alanda olduğu gibi kan bağışı konusunda da olumsuz etkilere sebep oluyor. Vatandaşlar bağış yapmaktan çekiniyor.

 

Türk Kızılayı, ülkemizde düzenli olarak kan ihtiyacı olan kronik hastalara ve aciliyet gerektiren durumlarda, ücretsiz kan tedariki sağlıyor. Bu sebeple düzenli bağış yapılması kurum için önemli.

 

Bağış kampanyaları kapsamında Türk Kızılayı, Vatan Partisi Genel Merkezi'ne, "Değerli Vatan Partisi Ailesi" başlığıyla yazı gönderdi. Yardım talebi üzerine Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı Üyeleri bağış yapmak için Bayramyeri Meydanı Kızılay Mobil Kan Alım Merkezi'ne koştu.

 

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu'nu halkı Kızılay'a kan bağışı yapmaya davet etti. "Kanımız, halkımıza ve Mehmetçiğimize feda olsun" dedi.

 

Vatan Partisi Genel Merkezi de, tüm il başkanlıklarına talimat göndererek Kızılay'a kan bağışında bulunulmasını istedi.