Bayburt'ta Vatan Kalesi Kuruldu

Bayburt'ta il örgütümüz kuruldu. Kurucu İl Başkanımız Hacı Murat Durğut oldu.

Tarih:

Türkiye’nin bütün bölgelerinde örgütleniyoruz. Bayburt’ta da il örgütümüzü kurduk. Bayburt İl Başkanımız Hacı Murat Durğut kısa sürede ilçe örgütlerini de kuracaklarını söyledi.

 

Kurucu Başkan Durğut, “İnsanlar diğer partilerden bıkmış durumda. Bizim de Bayburt’taki en büyük eksikliğimiz il örgütünün olmamasıydı. Şimdi artık Bayburt insanının örgütlenebileceği bir adres var. Bayburt’ta böyle bir görev üslendiğim için çok mutlu ve gururluyum. Bundan sonraki ilk hedefimiz, ilçe örgütlerimizi kurmak. Bayburt’un bütün ilçelerini, köylerini dolaşarak partimizi örgütleyeceğiz. Bayburt’un esnafını, işçisini, köylüsünü, gencini, yaşlısını partimize üye yapıp, onlardan vatan mücadelesinde görev almalarını isteyeceğiz” diye konuştu.

 

 

‘ARADIĞIMI BULDUM’

 

Salih Temel, 69 yaşında. Köy hizmetlerinden işçi emeklisi. Hayvancılıkla geçimini sağlayan Temel, yıllarca MHP saflarında siyaset yapmış. Birçok kademede görev almış. Aydınlık’a konuşan Temel, “69 yaşına kadar MHP saflarında siyaset yaptınız. Bu yaştan sonra neden Vatan Partisi’ne katıldınız?” sorusuna mutlu bir tebessümle “Aradıklarımı bulamadım MHP’de. Ve verdiğim mücadelenin kıymetini de bilen olmadı, yanımda da olan olmadı. Ve Genel Başkanımız Doğu Bey, gönlüme, içimdekilere, düşüncelerime hitap ettiği için bugün Vatan Partisi’ndeyim” cevabını verdi.

 

 

‘BEN DE BİR NEFERİM’

 

Salih Temel’i en çok etkileyen Perinçek’in Ermeni soykırımı iddialarını çürütmesi olmuş. “Ermeni meselesi Batı’nın bize dayattığı en büyük kamburdu. Ve bunun mücadelesini sadece Doğu Perinçek verdi” diyor ve “Ben Vatan Partisi’nden maddi olarak hiç bir şey beklemiyorum. Ve ben kendimi Vatan Partisi’nin bir neferi olarak görüyorum. Bundan sonra da Vatan Partisi’nin içerisinde kendi helal kazancım ile bu vatan için hizmet etmek istiyorum” diye ekliyor. Temel, Bayburt İl Örgütü’nden yöneticilik görevi alarak mücadelesine devam edeceğini söyleyerek sözlerini noktalıyor.