Başkentin adayı Perinçek

Cumhurbaşkanlığı İçin Seferberlik toplantısının ardından 100 bin imza için Ankara'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Tarih:

1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı İçin Seferberlik toplantısının ardından 100 bin imza için Ankara'da çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.


Baskın seçim kararından sonra Türkiye'nin dört bir yanında seferberlik ilan eden partimiz, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde imza kampanyasını ilmek ilmek örüyor. Kızılay ve Ulus meydanları gibi merkezi yerlerde stant açan Ankara İl Başkanlığımız, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek için imza topladı. Ankara halkının yoğun ilgi gösterdiği stantlarda yüzlerce vatandaşımız, ilçe seçim kurullarında da aynı iradeyi göstereceklerini ilan etti.


Kızılay meydanında kurulan stantta vatandaşımızın sorularına yanıt vererek partimizin siyaset ve programını aktaran Vatan Partisi Çankaya İlçe Başkanımız Feyzullah Öztürk: "Öncü Gençlik'imizinde büyük katılımıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim Çankaya ilçe örgütü olarak hedefimiz 10.000 Çankayalıyı Çankaya İlçe seçim kurullarına götürerek imza atmalarını sağlamak. Aynı zamanda şuana kadar harekete geçiremediğimiz insanları da seçim takviminin açıklanmasıyla birlikte imza atmaya götürerek 10.000 Çankayalı yurttaşımızla Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek'i Cumhurbaşkanı adayı göstereceğiz.Kadrolarımıza, gençliğimize ve üyelerimize güveniyoruz. 10 Mayıs günü Genel Başkanımız Doğu Perinçek Türkiye'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilecek. Bunu hep birlikte kutlayacağız" dedi.


Ulus meydanında yapılan çalışmaya Vatan Partisi Altındağ İlçe Başkanı Sami Özdil de eşlik etti. Sami Özdil: "Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ulus meydanında stand çalışmamızda günlük 250 imza alıyoruz. Altındağ halkı Doğu Perinçek'in adaylığına yoğun ilgi gösteriyor. Hedefimiz İlçemizden 3000 imzayı İlçe seçim kuruluna taşımaktır" diyerek çalışmaya ilişkin bilgileri aktardı.