Balıkesir Mehmetçiğe selam durdu

TSK tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla Kuva-yi Milliye platformu önderliğinde binlerce kişi meydanları bayraklarla doldurdu

Tarih:

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla Kuva-yi Milliye platformu önderliğinde binlerce kişi meydanları bayraklarla doldurdu. Vatan Partisi, Balıkesir merkez ve Havran’da Mehmetçik için meydanlardaydı. Yürüyüşlerde Vatan sana canım feda, Şehitler ölmez vatan bölünmez, Ne mutlu Türküm diyene sloganları atıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşmalar yapıldı. Vatan Partisi Havran ilçe başkanı Ethem Dülgeroğlu “ Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, PKK terör örgütünü Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında olduğu gibi Barış Pınarı Harekatı’nda da görevini zaferle tamamlayacağı konusunda güvenimiz tamdır. Türk ordusu Kandile beyaz bayrak çektirecektir. İç cephede bütün milletimizin birliğini, ordu ile milletimizin arasındaki birliğini pekiştirmek bugün milli bir görevdir. Türkiye’mizin toprak bütünlüğü ve güvenliği için yapılacak plan Barış Pınarı Harekatı’nda, sizler gibi bizde Vatan Partisi olarak, bugüne kadar olduğu gibi üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirme kararındayız. Görevlere hazırız. Kahraman ordumuzun bahtı açık olsun, kılıcı keskin olsun. “ diye konuştu. Yürüyüşler asker selamıyla sona erdi.