Balıkesir'de yasak kaldırıldı

Balıkesir Valiliğinin, İl Başkanlığımızın başlattığı 'İncirlik Kapatılsın' kampanyasına koyduğu yasağı dilekçe sonrası kaldırdı.

Tarih:

Balıkesir Valiliği, ülke çapında başlattığımız “İncirlik ABD’ye kapatılsın” kampanyasını Balıkesir’de durdurdu. Balıkesir İl Başkanımız Osman Aydın Şahin, yasağın kalkması için Valiliğe dilekçe gönderdi. Talebimiz Valilik tarafından kabul edildi. Şahin tarafından Valiliğe gönderilen dilekçede şunlar yazıldı:


“Kapatılması için kampanya başlatılan İncirlik Üssü, 15 Temmuz darbe girişiminin üssüdür. İncirlik Üssü’nden, PKK’ya yardım için uçaklar kalktığı milletimizin ve devletimizin bilgisindedir. Cumhurbaş- kanımız PKK-PYD Terör Örgütleriyle mücadele için Amerika’da bulunduğu sırada ve ABD’nin PKKPYD’ye ağır silahlar verdiği bir ortamda İncirlik Üssü’nü kapatılması, milletimiz ve devletimiz için elzemdir. Türk milletinin ve devletinin bekaa sorunu haline gelen İncirlik Üssü’ne karşı tüm Türkiye’de yürüttüğümüz kampanyamızın Balıkesir ilinde engellenmesinin kaldırılması ve talebimiz doğrultusunda gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.”