Ayvalı: Kiraz'ı 'HDP kapatılsın' diyen Vatan Partisi yönetecek

İzmir’in genç adayı, Kiraz Belediye Başkan Adayımız Eczacı Meltem Ayvalı, Kiraz’ı karış karış dolaşmaya devam ediyor

Tarih:

Kiraz Belediye Başkan Adayımız Eczacı Meltem Ayvalı, Akpınar Mahallesi’nde düzenlenen kahve toplantısında yurttaşlarla buluştu. Ayvalı, “17 yıldır Türkiye’yi, 5 yıldır Kiraz’ı borç batağına sürükleyenlere, topraklarımızı satanlara, oy uğruna bölücülüğe katlanmanızı isteyenlere, beş yıldan beş yıla karşınıza çıkan hatıra partilerine mecbur değilsiniz. Rant değil vatan için, üretim için, gelişen ve çağdaş bir Kiraz için tek seçenek Vatan Partisi. Sizleri yalnızca oy vermeye değil Vatan Partisi’nde görev almaya çağırıyorum” dedi.

İzmir’de Millet İttifakı ile HDP’nin açık seçim işbirliğini eleştiren Ayvalı, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin “Kürdistan’da kazanacağız, batıda kaybettireceğiz” sözlerine de değindi.

İzmir’de Millet İttifakı ile HDP’nin açık seçim işbirliğini eleştiren Ayvalı, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin “Kürdistan’da kazanacağız, batıda kaybettireceğiz” sözlerine de değindi.


Ayvalı şöyle konuştu: “Kürdistan’da kazanacağız, Batı’da kaybettireceğiz diyenlere verilecek en etkili cevap ‘HDP Kapatılsın’ diyen Vatan Partisi ile Kiraz’ı yönetmektir. Bu öyle güçlü bir cevap olacaktır ki Türkiye düşmanlarının dizlerini tir tir titretecektir. Batı’da Vatan Partisi belediyesi Amerikan planlarını bozacak, hayallerini suya düşürecektir. Vatan Partisi dışında hiçbir parti HDP’nin kapatılması için girişimde bulunamadı. HDP’yi kapatmak terörle mücadele açısından zorunluluktur ve anayasanın gereğidir. AK Parti bu konuda yetersiz kalmaktadır, millet ittifakı ise HDP ile belediye başkanlığı uğruna, oy uğruna işbirliği yapmaktadır. Bakın, vatandaş ekonomik krizin altında ezilirken PKK’nın partisi HDP 92 milyon lira hazine yardımı alarak seçim kampanyası yürütmektedir. Bütün düzen partilerinin burada sorumluluğu vardır.” Ayvalı'nın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

 

HALKIN ÖNÜNDE TARTIŞMA ÇAĞRISI

Konuşmasını bütün adaylara çağrı yaparak bitiren Ayvalı, “Kiraz hepimizin. Gelin, Kiraz’ın sorunlarını ve çözümleri konuşalım. İstediğiniz mahallede, istediğiniz mekanda, istediğiniz zaman, halka açık biçimde. Hem de Kiraz’dan tüm Türkiye’ye güçlü bir mesaj verelim. Toplumu kutuplaştırmaya çalışanlara inat bir araya gelmenin mümkün olduğunu gösterelim” dedi.

YENİ ÜYELERE ROZET TAKILDI

Toplantının sonunda partimize üye olanlara rozetlerini Genel Başkan Yardımcımız ve Kiraz Belediye Başkan Adayımız Meltem Ayvalı taktı.