Antalya'da turizmcinin umudu Vatan Partisi

Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri için, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadı

Tarih:

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri için, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadı. Özellikle Antalya’da ki turizmci tek milletvekili adayı olan Bülent Okay’ın Vatan Partisi listelerinde 2. sırada yer alması göz doldurdu. Vatan Partisi, Antalyalılardan büyük destek aldı. Bugün ise çalışmalar kapsamında, Kemer ilçesine gidildi, esnaf ziyareti yapıldı.


Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Özbay, 2. Sıra Milletvekili Adayı Bülent Okay ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Selim Selçuk, Tekirova, Beldibi ile Göynük beldelerini ziyaret etti


Heyet, esnaf ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılandı. Özellikle turizm sektöründe çalışan yurttaşlar, Vatan Partisi’nin Rusya krizini çözmesini takdirle karşıladıklarını söyledi. Yurttaşlar, Doğu Perinçek’in çabaları sayesinde bu sezon yeniden çarşıların canlandığını belirtti. Vatan Partisi Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Özbay “Komşularla yapılacak iş birliği ve yüzümüzü Asya’ya dönmek şu an tek çözüm yolumuz. Turizm esnafına söz veriyoruz. Rusya kapısını açtık şimdi sıra 3 Milyon Çili turistte. 2019 Çin yılı olacak. Çarşımız pazarımız bayram yerine dönecek”, Vatan Partisi Antalya 2. Sıra Milletvekili Adayı Bülent Okay ise “Ben bir turizmci olarak esnafımızın, işçimizin sıkıntısını anlıyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek turizmin tek umududur, Vatan Partisi Hükümeti sadece turizmcinin değil, işçimizinde, çiftçimizinde yüzünü güldürecek sizlerden yetki istiyoruz” dedi.


Yurttaşlar, bu seçimde bir oy Doğu Perinçek’e bir oy Vatan Partisi’nin milletvekili adaylarına olduğunu ifade etti.