Antalya Belediye Başkan adaylarımız açıklandı

Genel Başkan Yardımcımız Serdar Üsküplü'nün katılımıyla, Antalya Yerel Yönetim Programımız ve Antalya Belediye Başkan adaylarımız açıklandı

Tarih:

Genel Başkan Yardımcımız Serdar Üsküplü'nün katılımıyla, Antalya Yerel Yönetim Programımızı ve Antalya Belediye Başkan adaylarımızı açıkladık.

Vatan Partisi Antalya Aday Tanıtım Töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ, açış konuşmasında şunları söyledi: “Vatan Savaşı verdiğimiz koşullarda yerel seçime gidiyoruz. Türkiye bir yandan bölücü terör örgütü PKK ve FETÖ’ye karşı bir savaş verirken bir yandan da kendi içindeki sorunlarını çözmeye çalışıyor. Ekonomik bir çıkmazın içerisindeyiz. Bu yüzden yerel seçimler genel seçim havasında geçiyor, yereldeki ve geneldeki sorunları çözüme kavuşturmak için bu süreci atlatmamız gerekiyor. Bizi bir çatal çıkmazın içine sokuyorlar. Bu çatal çıkmazda insan yok, üretim yok, aksine rant var, betonlaşma var. Bu çıkmazın tarafları bize başka bir seçenek olmadığını dayatıyorlar. Halbuki Vatan Partisi bugün Türk milletinin biricik seçeneğidir.

Vatan Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Okay konuşmasında şunları söyledi: "Türkiye, artık borcu borçla çeviremez. İflaslar, kapanan fabrikalar, işten atılan emekçiler, ürünü tarlada kalan çiftçiler, sinek avlayan çarşılar... Muhtarlarımız çiftçimize haciz kağıdı dağıtmaktan başka iş yapamaz oldu. İşçi borçlu, çiftçi borçlu, esnaf borçlu, sanayici borçlu, herkes borçlu. Borçlu millet olduk. Borçlu devlet olduk. Böyle gitmez! Cumhur ittifakı, Cumhura karşı! Millet ittifakı, Milleti bölüyor! AK Parti ve CHP, çatal çıkmazdır. İkisi de çıkmaz! AK Parti seçenek değil, borç batağıdır. CHP-İyi Parti seçenek değil, HDP/PKK ile ittifakın sonu karanlıktır. Bu durumda Türkiye’nin önünde tek seçenek var o da Vatan Partisi!

 

 

ANTALYA’DA ON İKİ AY TURİZM!

 

On iki ay turistin geldiği, otellerin on iki ay dolu olduğu bir Antalya yaratmak mümkün. Başta Çin olmak üzere kültür turizmine önem veren ülkelerle özel bağlantılar kurarak Antalya’mıza yılın her ayı turist akışını sağlayacağız. Antalya’mızı; opera, bale, tiyatro, sinema, eğlence ve spor faaliyetleri bakımından bir cazibe merkezi hâline getirip şehrimize gelen konuklara bu alanlarda da hizmet vereceğiz. Toplu ulaşım olanaklarını hayata geçirerek turizm bölgelerinden şehir merkezlerimize ulaşımı kolaylaştıracağız. Gelen konuklarımızın şehrimizin günlük yaşamına katılmasını sağlayacağız.Doğa turizmini özendireceğiz. Gelen misafirlerimizi deniz, kum ve güneşin yanı sıra, Antalya’nın yaylaları, ormanları, kanyonları ve antik kentleriyle tanıştıracağız. Yeni oteller yapılmasının önüne geçeceğiz. Sahillerimizi betonlaştırmak yerine, turisti esnafla ve üreticiyle buluşturarak turizm gelirlerimizin artmasını sağlayacağız.

Genel Başkan Yardımcımız Serdar Üsküplü, konuşmasında şunları söyledi: “Bugün yerel seçimlerden çok ülkemizin siyasetlerini konuşuyoruz. Çünkü Amerikan emperyalizmi ülkemizin toprak bütünlüğünü tehdit etmektedir. Olağanüstü bir dönemdeyiz ve Türkiye’nin olağanüstü koşullara ihtiyacı var. Bu olağanüstü koşulları yaratacak tek parti Vatan Partisi’dir.”

Üsküplü: “Kuşatılmış bir şekilde seçimlere gidiyoruz. Amerika, Suriye’nin kuzeyinde namlularını Mehmetçiğe çevirmiş, bir yandan da büyük bir ekonomik savaşla karşı karşıyayız. Amerika, Türkiye’yi ekonomik olarak bir yıkımla tehdit etmekte. Ege’de ve Karadeniz’de Amerikan namluları üzerimize çevrilmiş durumda. Bu koşullarda Türkiye, sadece kendini yerelde yönetecek iktidarı değil, kendini bu koşullardan çıkaracak Avrasyacı bir iktidara ihtiyacı var.”