Anadolu'da adım adım Vatan örgütlenmesi

Vatan Partisi, 'İktidar için Örgütlenme Atılımı' kapsamında 81 ile 40 yöneticisi ile ziyaretlerini sürdürüyor

Tarih:

Haziran'da doğu ve güneydoğuda 3’ü il 9’u ilçe olmak üzere toplam 12 örgüt kuruldu.

 

Vatan Partisi’nin geçim ve işsizlik sorunlarına yönelik getirdiği çözümler ve HDP’ nin kapatılmasına yönelik kararlı siyaseti bölge halkının ilgisini çekiyor.

 

Bu doğrultuda Haziran ayında kurulan örgütlerin başında Ağrı ve Bitlis geliyor. Ağrı İl Başkanlığı görevine Selami Salman, Bitlis İl Başkanlığı görevi ise Harun Baba atandı.

 

Mardin’de ise onlarca kişi Vatan Partisi’nin saflarına katıldı. Zeynettin Doğan’ın İl Başkanlığında yönetim kurulu oluşturuldu ve görevlere başlandı.

 

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Arif Doğan, Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç, MYK Üyesi Bayram Yurtçiçek ve Örgütlenme Büro üyeleri önderliğinde bölgede yapılan çalışmalarla Ağrı, Bitlis ve Mardin il örgütlerinin yanında 9 ilçe örgütü daha kuruldu. Yeni kurulan ilçe örgütleri şöyle; Bitlis Tatvan, Bitlis Merkez, Ağrı Merkez, Ağrı Doğubeyazıt, Muş Malazgirt, Siirt Kurtalan Hakkari Şemdinli, Afyon Dinar, Kayseri Pınarbaşı...

Trabzon
Trabzon

'VATAN PARTİSİ’NE HER YERDE BÜYÜK YÖNELİŞ VAR'


Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Türkiye'nin her yerinde Vatan Partisi rüzgarı esiyor” diyen Oruç şöyle konuştu:

 

“Ağrı'dan Yozgat'a, Kütahya'dan Bitlis'e, Hakkari'ye... Bir hafta içinde onlarca yeni il ve ilçe teşkilatları kurduk. Türkiye'nin bütün ilçelerinde teşkilatlarımızı kuracağız. Sadece ilçeler değil, mahallelerde, iş yerlerinde, köylerde Vatan Partisi kurmayları olacak. Her yerde Vatan Partisi olacak. Vatan Partisine müthiş ilgi var, talep var. Çünkü, partimizin programı bir bir Türkiye'nin gündemine geliyor. Önümüzde zor koşullar var, birlikte aşacağız, sonra bolluk... Hiçbir parti, Türkiye'nin önündeki sorunlarına, Vatan Partisi gibi, gerçekçi çözümler sunmuyor.”

Batman
Batman

'YETİŞİN, SİZ ÇÖZERSİNİZ’ DİYORLAR'


“Teşkilatlarımızın kapısını, sorunu olan vatandaşlarımız çalıyor. Vatan Partisi yetişin, siz çözersiniz diyorlar” şeklinde konuşan Savaş Oruç şöyle sürdürdü: “Vatan Parti'sinin günleri gelmiştir. Üreticimizi kenara iten, köylüyü kambur ilan eden, milletimizi değil de, faizcileri, tefecileri, yabancı şirketleri zenginleştiren, Amerikancı politikalara, 'artık yeter böyle gitmez' diyorduk. Şimdi vatandaşlarımız 'artık yeter' diyor. Milletimizin talebi köklü değişiklik. Sınanmış önderliği ve programı ile yıllarca topluma bilinç taşıyan halkçı siyasetleriyle Vatan Partisi milletimizin umudu olmuştur. Her kesimden, her partiden vatandaşlar, Vatan Partisi'ne üye oluyor, görev alıyor. Çiftçimiz, sanayicimiz, esnafımız, işçimiz, köylümüz partimizin programında birleşiyor.

Bitlis Beşir Baba liderliğinde Alikan Aşireti'nin önemli bir bölümü partiye katıldı.
Bitlis Beşir Baba liderliğinde Alikan Aşireti'nin önemli bir bölümü partiye katıldı.

'SORUNLARI ÇÖZE ÇÖZE İKTİDAR OLACAĞIZ'


“Türkiye turuna çıktık. Genel Başkanımız başta olmak üzere, bütün merkez yöneticilerimiz, milletimizi örgütlenmek için seferber oldu. Önümüzde günlerde, büyük kitlesel katılımlar olacak. Vatandaşlarımızı Vatan Partisi'nin iktidar yürüsüne güç katmak için üye ve sorumluk almaya davet ediyoruz. Türkiye'nin önündeki sorunları çöze çöze iktidar olacağız.”

Mardin
Mardin
Van
Van
Ağrı
Ağrı