İstiklal’de Öncü Kadın kermesi

Öncü Kadın, 4 Haziran'da Ankara'da yapılacak Öncü Kadın Genel Kurultayı için kolları sıvadı.

Tarih:

Kadın kuruluşumuz Öncü Kadın, 4 Haziran'da Ankara'da yapılacak Öncü Kadın Genel Kurultayı için kolları sıvadı. Kadınlar, kurultayın mali bütçesine katkı sağlamak amacıyla, İstiklal Caddesi Deva Çıkmazı önünde kermes çadırı açtı. Kadınlar, 19 Mayıs kutlamalarına da güçlü bir katılım göstereceklerini vurguladılar.

 

Perşembe gününe kadar sürecek kermeste el emeği patikler, danteller, yelekler ve daha bir çok eşya var. Kermeste, bağış kapsamında gelen tablolar ve küçük ev eşyaları da bulmak mümkün.

 

Öncü Kadın İstanbul İl Başkanı Gürsel Karataş, 'Kurultayda, güçlü bir Öncü Kadın yönetimi çıkaracağız' dedi ve şöyle konuştu: “Kermes çalışmamızı, kurultayımızın maliyetini karşılamak için başlattık. Perşembe gününe kadar sürecek. İlk önce 19 Mayıs'a güçü bir katılım göstereceğiz sonra kurultayımıza odaklanacağız. Otobüslerimizi ayarladık. Kermesteki eşyaların hepsi destekçilerimizden geliyor. Bir yurttaş çeyiz sepetini hediye etti, biri de tüm kış ördüğü patikleri bağışladı. Kermesimize ilgi yoğun.”