İstanbul ilçe başkanlıklarımız yeni döneme hazır

Amiral Soner Polat 11. Genel Kurultay sürecinde İstanbul yeni dönem ilçe başkanlarını ve ilçe yönetim kurullarını belirlemeye devam ediyor

Tarih:

Vatan Partisi İstanbul, Amiral Soner Polat 11. Genel Kurultay hazırlıkları kapsamında yeni dönem ilçe başkanlarını ve ilçe yönetim kurullarını belirleyeceği ilçe kurultaylarını yapmaya tüm hızıyla devam ediyor. Parti yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen kurultaylar Türkiye Rotasını çizecek kadrolarıyla yeni döneme hazırlanıyor.

Vatan Partisi İstanbul, 29 Aralık 2019 Pazar günü Şişli ve Bahçelievler olmak üzere 2 ilçede kurultay gerçekleştirdi. Kurultaylarda Faaliyet Raporu ve Mali Rapor sunumlarının ardından raporlar oy birliği ile aklandı. Oylama gündeminde ise ilçelerin yeni başkanları ve ilçe yönetimleri belirlendi.

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Şule Perinçek ile Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi ve İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen’nin katılımıyla Amiral Soner Polat 11. Olağan Bahçelievler İlçe Kurultayını gerçekleştirdi.

Kurultaya Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Özhan, Ak Parti Bahçelievler İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ülkü Sarıtaş, Türk Metal-İş Sendikası 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet Ali Akman, Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyon Başkanı Selami Aykut, İstanbul Trakyalılar Derneği Başkanı Ali Fuat Hereke, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Bilal Orhan, Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Reyhan, Şirinevler Muhtar Azası Nuray Aksoy katıldı. Perinçek ve Dikmen’in rozetlerini taktığı Levent Yüksel, Nuray Sancak, Kadir Akyüz ve Fatih Akyüz Vatan Partisi’ne üye oldu.

Oylama gündeminde önceki dönem ilçe başkanı Salih Güdücü, yeni dönemde görevi Mehmet Ümit Şuvak’a devretti. Yeni dönem ilçe yönetimi belirlendi.

Bahçelievler İlçe Başkanlığı yeni dönem yönetimi şu şekilde:

 

İlçe Başkanı

Mehmet Ümit Şuvak


İlçe Yönetim Kurulu

Yıldız Kazancı
Hayriye Gündüz
Mustafa Doğan
Tarık Algül
Şevki Terzioğlu
Ebru Kalyon
Sertan Karadeniz

Şişli İlçe Başkanlığı’na ise Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi ve İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen ile İstanbul İl Yöneticisi Yiğit Yazgılı katıldı. Oylama gündeminde önceki dönem ilçe başkanı Kadri Bülent Önal, yeni dönemde görevi Ersoy Akalın’a devretti.

Şişli İlçe Başkanlığı yeni dönem yönetimi şu şekilde:

 

İlçe Başkanı

Ersoy Akalın


İlçe Yönetim Kurulu

Bilal Öztürk
Göknur Merve Özer
Ertan Bahşi
İsa Erdal Yavuz
Nejla Uçak
Ayşen Gündoğan
Anıl Hançerli

29 Aralık Pazar günü itibariyle Vatan Partisi İstanbul, 24 ilçede Amiral Soner Polat Kurultaylarını tamamladı. Fatih İlçesinin Kurultayı ise 5 Ocak 2019 Pazar günü yapılacak.