İşçi Partisi Adana İl Başkanlığı, Doğu Perinçek’e verilen 2 yıl 2 ay 7 günlük son cezayı protesto etti. Adana Merkez Postanesi önünde bugün yapılan basın açıklamasının ardından Partililer, Doğu Perinçek'in savunmasında söylediklerinin hepsinin altına imza attıklarını beyan eden dilekçeleri Adalet Bakanlığı’na gönderdi.
DOĞU PERİNÇEK VATAN SAVUNMASINDA İŞÇİ PARTİSİ VATAN SAVUNMASINDA
ABD tertibi ile 21 Mart 2008 tarihinden bu yana Silivri zindanlarında esir tutulan Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek, kendisine yöneltilen iftiralara gerekli yanıtları vermiştir. Bu yanıtlar nerede verilmiştir? Türk Milletinin gözünden kaçırılarak, aklın, vicdanın, hukukun baskı altına alındığı, şehirden onlarca kilometre uzakta dağ başında kurulmuş olan Cezaevi kampüsü içerisinde. Nasıl bir mahkemede?
BOP Eşbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın kurdurduğu özel görevli mahkemelerde.
Her türlü gizleme, saklama, perdeleme, yasaklamalara rağmen Türk Milleti oynanan oyunun, kurulan tuzağın farkına varmaya başlamıştır. Silivri’deki adaletin, ABD adaletinin bir infaz memurluğuna dönüşmekte olduğunu görmeye başlamıştır.
Türkiye’yi savunan, Türk Milleti’ni savunan Doğu Perinçek’in yüzyıllara, tarihe damgasını vuracak olan savunmaları, belli ki, Bolu beylerini çok korkutmuş. Hızır Paşaları çok korkutmuş. Nemrut Paşa Divanı yeniden hortlamış.
Yeni HSYK tarafından atanan hâkimler özel görevlerinin hakkını vererek, Doğu Perinçek’in tarihi uyarılarını hakaret sayıp, yirmi yılı aşkın ceza verme maharetini göstermişlerdir. Bu cezaların altına imza atanlar, katil ABD’nin amaçlarına ve beklentilerine uygun kararlar aldıklarının farkındalar mı? İnsanlık vicdanını isyan ettiren bu kararları onaylayanlar, hesap vereceklerini asla unutmamalıdırlar. ABD hukukuna hizmet edenler, bu ihanetleriyle bırakın milleti, kendi çocuklarının dahi yüzüne bakamayacaklardır.
Ancak unutulmasın, Doğu Perinçek’in savunmalarının altında, akıl ve vicdan sahibi Büyük Türk Milleti ve İşçi Partisi’nin her üyesinin imzası vardır.