İmza filosu kuruldu: Binlerce araç hazır

Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanı adaylığı imza filosu kurdu. Binlerce araç imza için seçim kurullarına gidecek yurttaşlara ulaşım imkanı sağlayacak

Tarih:

Alo İmza Hattı:

0549 371 00 25

0541 307 77 72

0542 820 32 02

0549 438 20 01 (İstanbul)

Vatan Partisi, 81 ilde binlerce aracı 4-9 Mayıs tarihlerindeki imza seferberliği için harekete geçiriyor. Doğu Perinçek’in adaylığı için ilçe seçim kurullarına giderek imza vermek isteyen yurttaşlar, dilerlerse parti yöneticileriyle irtibata geçip ulaşım hizmeti alabilecek. Aydınlık, Vatan Partisi il başkanlarına mikrofon uzattı ve son hazırlıkları öğrendi. İşte 4-9 Mayıs maratonuna bir gün kala, Vatan Partisi il başkanlarının cephesinden seçim manzaraları...

 

 

NİYETLİ KİM VARSA GELECEK

 

Ankara İl Başkanı Kamil Dede: İlçeler, üyelerini seferber edip araçlarını hazır ediyorlar. En az 40 araç şimdiden kayıtlı, ama mutlaka sayıları artacak. Yetişemediğimiz yerde minibüs de kiralamayı planladık. Yani, ‘Ben geleceğim’ deyip de gelemeyecek olan hiç kimseyi bırakmayız. Araçlarımız hazır!

 

İzmir’de de Bornova, Buca, Gaziemir, Karabağlar ilçelerinde giydirilmiş araçların yanısıra araç sahibi tüm üyelerin ve parti dostlarının araçları 4-9 Mayıs günlerine tahsis edilmiş. İzmir İl Başkanı Dr. Rifat Mutlu, “Araç sorunumuz yok. İzmir’de hedefimiz 20 bin imza toplamak” diyor. Mutlu, imkanı olmayan tüm yurttaşların hiç çekinmeden kendilerine ulaşmasını istiyor.

 

 

ADANA GÖREVE HAZIR

 

Adana İl Başkanı Selver Kaplan, yarın sabah saat 09.00’da Atatürk Parkı’nda toplanacaklarını duyurdu ve şu bilgileri verdi:

 

“Bütün partili arkadaşların araçlarını ilçelerde topluyoruz. Seyhan, Çukurova, Ceyhan, Kozan, Yüreyir ilçelerinde toplanacak. Araç talep edilen yerlere araç sevk edeceğiz. 50’ye yakın aracımız göreve hazır, topladığımız talepler de var, adres ve telefonlarını aldık. Adreslere göre araç sahibi arkadaşları yönlendireceğiz.

 

İl Seçim kurulu müdürünü ziyaret ettim, bütün ilçe seçim kurullarından mahalle mahalle listelerini aldım, dosyaladık. Hangi mahallede oturan vatandaş hangi seçim kurulunda imza verecek, tespit ettik. Dosyalarını hazırladık. Bizim merkez ilçelerin seçim kurulları (Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir) tek binada, o da Reşat Bey’de Adliye ek binasında. Sadece katları farklı.”

 

 

ÖRGÜTLENME ŞİFRELERİ

 

Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu da şunları söyledi: “Araç faaliyetlerimizi tamamladık, minibüsleri giydirdik. Masalarda imza faaliyeti devam ediyor. Gençler, mobil bir telefon çağrı merkezi oluşturdular. Bizim araç örgütlenmemiz iki şekilde: Bütün masaların yakınında bir araç ve bir şöförümüz olacak. Başvuru olduğunda alıp götürecek. İkincisi, parti binamızın yanında bir otopark var, 30 araçlık filomuz hazır. Üçüncüsü de bütün mahalle sorumlularımızın elinin altında bir araç belirledik, ihtiyaç olduğunda devreye girecek. İki kelime üzerinde duruyuoruz: Götürme ve taşıma. Sihirli kelimeler bunlar. Hiçbir partilinin topu başkasına atmasına izin yok. Partinin görevi götürmek ve taşımak. Kendisi gelirse ne ala, ama esas vurgu kendi gö-revimiz!”

 

 

SABAH 8 AKŞAM 11 MESAİSİ

 

Muğla İl Başkanı Günal Dal da “Tam gaz çalışıyoruz” diyerek şunları anlattı:

 

“Araç işini ise her ilçede örgütledik. Partililerin araçları hizmete hazır. Her bölgede en az 5 aracımız olacak, harita üzerinde kodladık, görevlilerimizi belirledik. Her gün saat 08.00 ile akşam 11.00 arası çağrı merkezimiz çalışıyor. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. İmza vermekle kalmayıp yakın çevrelerini getirmek için de seferber olduklarını ifade ediyorlar. Seçim kurullarının önünde yine masa açacağız. Umudumuz çok.”