İbrahim Kasapoğlu: "15 Temmuz'a yakışmadı, o afişleri indirin"

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, Mehmetçiği küçük düşüren afişlere karşı bir basın açıklaması düzenledi.

Tarih:

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, Cumhurbaşkanlığının çıkarttığı afişleri değerlendirdi. Parti il merkezinde düzenlediği basın açıklamasında İl Başkanı Kasapoğlu, "15 Temmuz ABD – FETÖ Darbe girişiminin 1. yıl dönümünde, Cumhurbaşkanlığı imzalı afişlerde Türk Ordusu aşağılanmaktadır. Türk Ordusunu çağrıştıracak sembolleri, işaretleri, üniformaları, Mehmetçik resimlerini düşman gibi göstermek FETÖ’ye ve PKK’ya hizmet eder.Bu tür afişler Vatan Savaşı veren Mehmetçik’e, teröre karşı mücadele eden polisimize ihanettir. En vahimi de afişlerde Cumhurbaşkanlığı imzasının bulunmasıdır. Umuyor ve diliyoruz ki bu afişler Sayın Cumhurbaşkanının bilgisi dışında basılmış olsun. Çünkü bir devlet başkanı ordusuna karşı psikolojik savaş yürütmez." dedi.

 

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu'nun açıklaması şöyle:

 

15 Temmuz ABD – FETÖ Darbe girişiminin 1. yıl dönümünde, Cumhurbaşkanlığı imzalı afişlerde Türk Ordusu aşağılanmaktadır. Türk Ordusunu çağrıştıracak sembolleri, işaretleri, üniformaları, Mehmetçij resimlerini düşman gibi göstermek FETÖ’ye ve PKK’ya hizmet eder.

 

15 Temmuz darbesi Ordu – Millet beraberliğiyle ezilmiştir. Şakağına silah dayanmasına rağmen darbeye karşı çıkan komutanlarımız, canını veren ama karargahını vermeyen Ömer Halisdemir gibi astsubaylarımız olmasa bu darbeyi püskürtebilir miydik ?

 

Bu tür afişler Vatan Savaşı veren Mehmetçik’e, teröre karşı mücadele eden polisimize ihanettir. En vahimi de afişlerde Cumhurbaşkanlığı imzasının bulunmasıdır. Umuyor ve diliyoruz ki bu afişler Sayın Cumhurbaşkanının bilgisi dışında basılmış olsun. Çünkü bir devlet başkanı ordusuna karşı psikolojik savaş yürütmez.

 

Bu afişler derhal indirilmelidir. Afişleri kaldırmayan yöneticiler istifa etmelidir. Türkiye’de Mehmetçik düşmanlığı yapan bir yönetici makamında oturamaz.