Basında Vatan Partisi - 7 Aralık 2020 Pazartesi

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

7 ARALIK 2020
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

İNTERNET SİTELERİ

 

1) MEDYANOTU
Meral Akşener’den Doğu Perinçek’e tarihi ayar: Devletin d’sinden haberi bile yok
Bir pazar günü Sayın Özdağ geldi anlattı bana belge bilgi yok sadece anlattı ben de bir A4 kâğıt çıkardım tek tek yazdım. ‘Nereden aldınız bu bilgileri? ‘MİT’ten aldım, askeriyeden jandarmadan aldım’ dedi. Bu servis yapan alanları aradım ve kurumlardan çıkmış olduğu iddia edilenleri sordum. Türkiye’de devleti çok fazla kutsayan arkadaşlarımızın devletin d’sinden haberi yok. İki kişi devletin bana doğru bilgi vermeyeceğini iddia etti, biri Sayın Özdağ biri, Doğu Perinçek, bu çok ilginç.

Meral Akşener Doğu Perinçek açıklamasıyla gündem (medyanotu.com)

 

2) INDEPENDENT TÜRKÇE
Eski yol arkadaşı Gün Zileli'den Doğu Perinçek'e tepki: Bol palavra sıkan ihtiyarlara benziyor
Gün Zileli'nin Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in 140journos tarafından yapılan belgeselinde söylediklerine verdiği tepkiler haberleştirilmiş. Zileli kendi internet sitesinde Doğu Perinçek'in birkaç şeyi hatırlamadığını ve çarpıttığını öne sürmüştür. Bunlardan biri 1961 seçimlerinde TİP'in olmaması diğeri de Deniz ve Mahir ile ilgili sözleri.

Eski yol arkadaşı Gün Zileli'den Doğu Perinçek'e tepki: Bol palavra sıkan ihtiyarlara benziyor | Independent Türkçe (indyturk.com)

 

3) T24
Gün Zileli, Perinçek'in 140journos'ta anlattıklarına 'palavra' dedi: "TİP 61'de seçimlere girmedi, Mahir'le de arkadaşlığı yoktu"
2. maddede sunulan haberin aynısınıdır.

Gün Zileli, Perinçek'in 140journos'ta anlattıklarına 'palavra' dedi: "TİP 61'de seçimlere girmedi, Mahir'le de arkadaşlığı yoktu" (t24.com.tr)

 

4) HALK TV
Gün Zileli’den Perinçek’e: Giderek bol palavra sıkan ihtiyarlara benziyor
2. maddede sunulan haberin aynısıdır.

Gün Zileli’den Perinçek’e: Giderek bol palavra sıkan ihtiyarlara benziyor (halktv.com.tr)

 

5) CUMHURİYET (2 gün önceki haber)
Perinçek'in Mahir Çayan ve Deniz Gezmiş hakkındaki sözlerine tepki yağdı: "Bu zavallı ikisinin yanına bile yaklaşamazdı"
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/perincekin-mahir-cayan-ve-deniz-gezmis-hakkindaki-sozlerine-tepki-yagdi-bu-zavalli-ikisinin-yanina-bile-yaklasamazdi-1796496