Basında Vatan Partisi - 31 Ağustos 2020 Pazartesi

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

31 AĞUSTOS 2020, PAZARTESİ
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

GAZETELER

 

1) SABAH – 31 Ağustos 2020
Allah Allah bu çocuklar kime çekmiş? - Metin Altınok
Evet, Deniz Bey. Gördüğünüz gibi gençler yerlerine geçmeyi planladıkları partili büyüklerinin yolunda gidiyorlar, o kadar. Çok üzerlerine gitmeyin. Eğer hakikaten derdiniz şiddet ve teröre karşı demokratik sivil siyaseti savunmaksa aynı tabana hitap ettiğiniz Vatan Partili gençleri örnek gösterin mesela. Türkiye Gençlik Birliği İstanbul Barosu önüne gidip mazlumun da sahibi olduğunu göstererek ortak aklın hislerine tercüman oldu.

 

2) ALTINOVA – 31 Ağustos 2020
VATAN PARTİSİ İSTANBUL BAROSU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU YAPACAK
Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Zeynep Küçük, Ebru Timtik’in dev posterini binasına asan İstanbul Barosu’na tepki gösterdi. Timtik’in DHKP-C örgütü üyesi olduğunu ve örgütün üst düzey isimleriyle bir zulada polis baskınında yakalandığını hatırlatan Küçük, İstanbul Barosu’na bunu avukatlık faaliyeti olarak nasıl değerlendirdiğini sordu. Küçük, Timtik’in Şehit Savcı Selim Kiraz’ın katilleriyle ilişkisinin de ortaya çıktığını belirterek "Yargı şehidimizin katillerine, terör örgütü üyelerine sahip çıkarak ne adaleti ne hakkı ne de hukuku yerine getirebiliriz" ifadelerini kullandı. Küçük, Baro yönetimi hakkındaki suç duyurusunu pazartesi günü yapacaklarını söyledi.

 

 

TV KANALLARI

 

1) ARTI – 30 Ağustos 2020
00:01:07 İbrahim Kalın’ın ‘Bize 150 yıllık modernleşme adı altında başkalarının hikayesi anlatıldı. Artık kendi hikayemizi yazma zamanıdır’ açıklamasına Doğu Perinçek’in sahip çıktığı söylendi.
http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/kDgb6DQaF7ZrQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=7810&b=377845&isH=0&1

 

 

İNTERNET SİTELERİ

 

1) TELE 1
Liderlerden ’30 Ağustos Zafer Bayramı’ mesajları; kim, ne dedi?

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: İkinci İstiklal Savaşı’ndayız. Bugün 30 Ağustos mevziisi, Doğu Akdeniz’dedir, Suriye ve Irak’ın kuzeyindedir, Kıbrıs’tadır ve Ege’dedir. Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız bilinçle ve esinle yine azimliyiz. Yine zafere ilerliyoruz.
30 Ağustos bayrağı yükseklere! Bugün 30 Ağustos mevziisi, Doğu Akdeniz’dedir, Suriye ve Irak’ın kuzeyindedir, Kıbrıs’tadır ve Ege’dedir. Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız bilinçle ve esinle yine azimliyiz. Kararlıyız, güçlü ordumuz ve büyük milletimizle yine zafere ilerliyoruz. #30Ağustos bayrağı yükseklere!
https://tele1.com.tr/liderlerden-30-agustos-mesajlari-213638/

 

2) SABAH
Allah Allah bu çocuklar kime çekmiş?

Evet, Deniz Bey. Gördüğünüz gibi gençler yerlerine geçmeyi planladıkları partili büyüklerinin yolunda gidiyorlar, o kadar. Çok üzerlerine gitmeyin.
Eğer hakikaten derdiniz şiddet ve teröre karşı demokratik sivil siyaseti savunmaksa aynı tabana hitap ettiğiniz Vatan Partili gençleri örnek gösterin mesela.
Türkiye Gençlik Birliği İstanbul Barosu önüne gidip mazlumun da sahibi olduğunu göstererek ortak aklın hislerine tercüman oldu..
https://www.ahaber.com.tr/yazarlar/melih-altinok/2020/08/31/allah-allah-bu-cocuklar-kime-cekmis

200831 Altınova
200831 Altınova
200831 Sabah
200831 Sabah