Basında Vatan Partisi - 3 Kasım 2020 Salı

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

3 KASIM 2020, SALI
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

İNTERNET SİTELERİ

 

1) SPUTNİK TÜRKÇE
Perinçek: Türkiye NATO’nun üvey çocuğu
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye’nin gündemini Ali Çağatay’la Seyir Hali programında değerlendirdi. Ülkenin NATO’dan çıkması gerektiğine işaret eden Perinçek, buna gerekçe olarak NATO’nun Türkiye’nin dış politikada birçok alanında karşısında olmasını ve savunma görevini yerine getirmemesini gösterdi.

https://tr.sputniknews.com/seyir-hali/202011021043138748-perincek-turkiye-natonun-uvey-cocugu/

 

2) VERYANSIN TV
Perinçek: Berat Albayrak'ın açıklamaları devrim habercisi
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıklamalarını "devrim habercisi "olarak değerlendirdi. Perinçek, “En son Maliye Bakanımız üretim ve istihdamla ekonomik meselelerin ancak çözüleceğini ilan etti ve mevcut uygulanan sistemin de sürdürülemez olduğunu söyledi. Bu bir devrim habercisidir.” ifadelerini kullandı.

https://www.veryansintv.com/perincek-berat-albayrakin-aciklamalari-devrim-habercisi

 

3) İLERİ HABER
Bahçeli’nin akıl hocası Perinçekçiler
Saray Rejimi'ne destek veren MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türk Tabipleri Birliği’ni (TTB) hedef alan açıklamaları büyük tepkiye neden oldu. MHP’nin açıklamalarından önce TTB’yi hedef gösteren benzeri açıklama ise Doğu Perinçek’in Vatan Partisi’ne yakınlığıyla bilinen “Cumhuriyetçi Hekimler” adlı oluşumdan gelmişti.

https://ilerihaber.org/icerik/bahcelinin-akil-hocasi-perincekciler-117392.html